Bij andere mensen aan het werk gezien en eindresultaat gezien
Bestelling en aflevertraject verliep perfect. Kundige en vriendelijke monteurs.
Heel goede ervaring. Afspraken worden goed nagekomen en er wordt vakkundig gewerkt.
alles is keurig uitgevoerd
Uitstekende nazorg, alle afwerkingspunten naar volle tevredenheid afgerond
Klantgerichte en aardige vakmensen.
Op de monteurs en de personen die we gesproken hebben was niets op aan te merken. Snelle reactie op niet goed werken van de sloten in de deur.
Monteurs waren zeer klantvriendelijk ingesteld en werkten netjes
top service
Vriendelijkheid en behulpzaamheid Jacob vd Berg. Wanneer er iets in het proces niet goed verliep zorgde Jacob voor een passende oplossing.
Wat vervelend dat de communicatie met onze monteurs (Ploeg) niet naar wens is verlopen. Dit is zeker niet de manier zoals wij gewend zijn te communiceren en te werken. We hopen natuurlijk dat u met het eindresultaat tevreden bent en volop geniet van uw nieuwe kozijnen.
Inmiddels heb ik mijn broer kunnen overtuigen met als resultaat dat hij ook bij u besteld heeft
Wat leuk om te lezen dat ook uw broer voor Ploeg heeft gekozen (op aanraden van u). En wat betreft de bonus, dat gaat zeker goedkomen. Na montage van de kozijnen bij uw broer gaan we dat regelen.
Disappointed in installation quality of fly screen.... if I had known how this screen would look, woudl not have ordered it...I had sent pictures to you showing what I mean withthis remark and on this point, think it can be greatly improved.
Mooi, goed product en deskundig advies en montage.
vanwege het vertrouwen in de zaak
Zowel het contact met uw collega,s op kantoor als de vakmensen die thuis zijn geweest bij ons waren zeer prettig in de omgang en dat is voor ons erg belangrijk. En dan is het 1ste contact het belangrijkst!
Ja zeker, goede vakmensen, erg tevreden met het eindresultaat.
ja
Zelfs de glazen wasser vond de afwerking geweldig. het is ook een mooi gezicht zoals het nu is.
Zeer positief.
Harde en nette werkers
Netjes en als klant behandeld
Zeer tevreden. Snelle levering, keurige afwerking en zeer kundig en vriendelijk personeel. Na oplevering blijft er geen rommel achter.
Het ziet er mooi uit. Kwaliteit is goed. Zit er mooi in. Blij mee. Gezellige mensen die kwamen monteren en ook vakkundig en adviserend. Duidelijke offerte! Fijn ontvangen in de showroom.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op