vanwege zijn goede naam
Referentie van familielid
van a tot z prima geregeld gewoon een bedrijf zoals het hoort en dat zie je tegenwoordig niet vaak
Nette afwerking
zie boven
Ja
Mooie materialen en vakkundige installateurs
Goed advies. Duidelijkheid.
Ongedwongen verkoop. Klinkende offerte. Donny en Hennie die de kozijn waren TOP
Super vriendelijk geholpen, kwalitatief goede kozijnen voor de juiste prijs. Personeel denkt echt mee.
omdat dat moest van de E.V.V.
Zeer positieve ervaring met de monteur(s) met het monteren van de schuifpui, meedenken en flexibel in oplossingen geleverd met vakwerk!
Omdat we een aantal jaren geleden ook kozijnen via jullie hebben besteld
Alles prima geregeld.
kwaliteit, service en nazorg
Elke medewerker is deskundig op zijn/haar vakgebied. Daarbij wordt goede uitleg gegeven over de diverse mogelijkheden.
Het hele traject was positief. Goede voorlichting en keuzemogelijkheden. Mooie afwerking en alles netjes achter gelaten.
Goede uitleg. Kwam alles na wat er gezegd was.
het nastellen van mijn tuindeuren na plaatsing door aannemer van Duin uit Noordwijk van een complete achtergevel was perfect. Waardering daarvoor een 10+
Monteurs waren vriendelijk en deskundig. Zij wezen ons er op dat onze regenpijp niet helemaal goed meer was. In overleg met de monteurs werd de vensterbank breder gelaten op ons verzoek. De monteurs werkten hard en waren er al vroeg.
Prima bedrijf met goede service en communicatie
Problemen worden opgelost
ervaring
Terzake kundige monteur,denken in oplossingen want elk project heeft wel zijn problemen
Aanbevolen door onze aannemer vanwege zijn positieve ervaringen.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op