kwaliteit en goed design
alles
Nette lui keurig werk geleverd, geen rommel achtergelaten.
ja ben blij met mn achterdeur
Heel goed geholpen en het is keurig gemonteerd erg naar ons zin compliment 👍
Het verwijderen van de bestaande schuifpuien en installeren van de nieuwe was sneller klaar dan ik had verwacht.
Supermensen qua offreren, opmeten en installeren. Ik ontvang graag nog een offerte voor een andere woning in Den Haag.
Vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt zorgvuldig en snel gewerkt. Uitstekende afwerking en er wordt schoon opgeleverd. Ben tot op heden erg tevreden met de kwaliteit van het product.
Omdat wij er netjes en snel geholpen zijn
Contact blijven houden en goed advies geven tijdens het gehele tijdstraject van vele leveranciers aanhoren en vergelijken en vooral niet opdringen.
duidelijk montage traject, net en schoon afgeleverd, kleine verbeterpuntjes gelijk aangepakt.
de isolatiewaarden van Ploeg kozijnen lagen hoger dan bij de concurrentie.
Peter is hier voor de 2de keer geweest, heel erg vakbekwaam, daarnaast een heel prettig persoon, en uitermate service verlenend, gaat tot het uiterste! Nu samen met een vrij nieuwe medewerker, een heel plezierig persoon, die nauwkeurig alles goed op nam, en al goed assisteerde!
Resultaat voldoet aan de verwachtingen
Vakmanschap van de mensen van Ploeg
Ja je collega's zagen me stoeien met iets en kwamen en helpen top en gezellige collega's
Had reeds kozijnen van Ploeg
In het algemeen is netjes en volgens afspraak gewerkt
Alles prima
Vroeger Stijl2000
zie boven
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op