nette vakbekwame mannen
goede prijs-prestatieverhouding, vakkkundig personeel, hele vervangingsprocedure van de gemonteerde kozijnen verliep volgens plan.
Het kennisniveau van alle medewerkers met wie wij te maken hadden. Vooraf werd ook duidelijk gemaakt op welke manier men te werk zou gaan en wat er van jou als klant verwacht werd. Tevens is alles tot in perfectie afgewerkt en opgeleverd.
betrokkenheid en meedenken van adviseur Jacob
Monteurs erg vriendelijk en klantgericht
Via google gezocht naar Kozijn 2000, toen bij jullie terecht gekomen.
De medewerkers van Ploeg, Frank en Mario, hebben topwerk geleverd en waren erg prettig om mee samen te werken! Ook het contact en samenwerking met Rien Akerboom was erg goed.
Ja.
omdat ze het bedrijf dat ik eerst had hebben overgenemen
Goede service, goede prijs
Zeer goed geholpen in de showroom. Ziet er keurig uit. Snel geplaatst.
Offerteproces, personeel en eindproduct.
Mooi werk
Vlot gemonteerd.
Korte lijnen, goede offerte
Vlak na de oplevering een kleine kras/barst in een groot raam met inwendige jaloezieën ontdekt. Dit werd zonder discussie vervangen.
Betrouwbaarheid, flexibele planning, nazorg, mooi product, keurige montage, het netjes werken van de monteurs, ondanks duurste offerte maakt bedrijf verwachtingen waar.
Fijn eerste gesprek met de verkoper, niet opdringerig, open en eerlijk. Ook goede nazorg en geen discussie over kwaliteit. Het moet gewoon goed zijn.
Super tevreden.
Er was geen discussie over verkeerd geleverd glas
zowel verkoper was prettig als ook de mensen die het werk deden
vanwege eerdere goede ervaring
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op