Er waren enkele productiefouten die gelijk opgelost zijn. Fouten maken is menselijk maar het belangrijkste is hoe je ze voor de klant oplost en zonder discussie en gedoe. Uitstekend gedaan door de adviseur en werknemers van Ploeg waar ik contact mee heb gehad. Monteurs waren erg beleefd en harde werkers. Hebben ook gelijk ter plekke dingetjes opgelost en alles netjes achtergelaten.
Aardige werkmannen top werk
vakmanschap, vriendelijk, behulpzaam
ervaringen van (oud)collega
Netjes en snel en heel mooi
In ons vorige huis had Ploeg mooi werk voor ons geleverd. Reden dus voor ons om weer voor Ploeg te kiezen. Helaas is dit besluit ons tegen gevallen. Montage slordig en niet professioneel uitgevoerd. Prijs/kwaliteit viel dus erg tegen.
De mannen zijn geweldig. Kundig, beleefd en laten alles keurig achter
Professioneel team van monteurs goed op elkaar ingespeeld en werkend als een team!
Service gericht.
alles wordt goed door gesproken met de nodige adviezen. er wordt goed geluisterd na de wensen van de klant. de afspraken worden nageleefd zoals afgesproken. wij zijn zeer tevreden met het resultaat
Goed voor-traject in de showroom. Het was een groot project, renovatie geheel woonhuis. Nette en kundige werkers die iedere dag alles opgeruimd achterlieten. Kleine problemen werden in goed overleg opgelost. Alle geleverde onderdelen hadden de juiste maatvoering.En het werk was klaar binnen de geplande tijd, en dat in de wintermaanden.
Info via vriend
ervaring
Afspraak in de showroom
Ja zeker. Erg duidelijk in informatie, afspraken worden prima nagekomen. Snelle reactie via mail , bij vragen.
Alles naar wens verlopen, goede communicatie en verdere afwikkeling.
kennis van zaken, goeie afwerking, betrouwbaar,
zeer positief mooi deskundig vakwerk
Ziet er goed en betrouwbaar uit.
Bijna alles ging zoals gepland
vakmanschap, vriendelijk personeel, kwaliteitsspullen
Heel goeie ervaring
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op