Kennis, netjes, vriendelijk
Was de enige die gewoon een offerte stuurde. Rest van de bedrijven schreven een bedrag op een blaadje.
In 2016 de eerste kozijnen laten vervangen nu 2018 weer 1. hierdoor kon ik per mail en telefoon kon ik de wensen doorgeven. De monteurs werken zeer zorgvuldig, oa dik zeil/ stucloper op de grond. Stucwerk van de muren niet beschadigd. Komen positief over / liefde voor hun vak.
leuke medewerkers die het werk graag netjes afleveren
gezellige en deskundige medewerkers
Zeker
alles
klachten oplossen (ook die door de service medewerker is geconstateerd )
Netjes en correct
De kwaliteit van het product en de bekwaamheid van de vaklieden waren zeer goed.
Ondanks de hitte buiten werd er vlot doorgewerkt ,men was goed op elkaar ingespeeld,Na een paar dagen werkte voordeurslot niet ,na telefonisch contact, correct te woord gestaan,binnen 5 kwartier probleem opgelost
Fantastische werkmannen die de kozijnen hebben geplaatst.
Goede ervaring de eerste keer
Zie boven.
Alles volgens afspraak geregeld.
Attent, betrouwbaar en goeie kwaliteit
De schuifpui werd snel geleverd en geplaatst en ziet er prachtig uit.
Fijne communicatie vooraf, vlotte uitvoering zoals beloofd.
Zeer goed vakmanschap en geen tegenslag en zeer netjes gewerkt.
Alles was prima vriendelijk personeel van de show Roon Tot de meter en vakmanschap van de uitvoerders
Alle afspraken na gekomen
goeie vakmensen
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op