Op tijd geleverd - netjes gewerkt - vriendelijk personeel.
Wat er beloofd wordt gebeurt
Prachtig kozijn!
Perfecte voorlichting door de heer Kerkvliet. Zeer professionele montage van de kozijnen.
dat verbeterpunt is niet vervelend bedoeld zijn heel tevreden,alleen een tip.heb er zelf ook niet aangedacht
Leveren alles ook erg schoon op.
Ik ben zeer tevreden over de voorlichting , de klantvriendelijkheid en de uitvoering 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 De levertijd de plaatsing alles precies zoals afgesproken nette werkwijze van het personeel netjes en vriendelijk en beleefd alles netjes achter gelaten .
Werk wordt prima uitgevoerd.
Goede ervaringen
Goede klantvriendelijkheid, duidelijke informatie en goede service.
De montage is uitgevoerd door Henny van Klink en Rien Voskuilen in april. Zeer prettig in de omgang, punctueel, klantgericht en zeer vakkundig. Niets dan lof.
ik heb het gehele traject als positief ervaren...kan daar niets aan toevoegen.
Eigen fabriek, mooie producten
We hadden al een voordeur van hun, en waren tevreden over de kwaliteit.
Alles netjes afgehandeld, eerlijk en duidelijk. Goed bereikbaar voor vragen etc.
Het plaatsen van de kozijnen door de medewerkers gebeurde op een prima manier, zo ook de afvoer van de oude materialen. Het werd allemaal schoon en prima opgeleverd. De nazorg werd door de medewerkers prima verzorgd.
zowel bij mij als een aantal andere klanten van Ploeg kozijnen.
Mooie kozijnen en perfecte service voor een prima prijs.
Het hele offertetraject verliep prima, al is Ploeg niet de goedkoopste. Maar de prijs/kwaliteitverhouding is dik in orde. De monteurs van Ploeg waren heel vriendelijk en beleefd, deden hun werk vakkundig en ruimden elke dag keurig alle rommel op.
Correcte afspraken montage
Er waren zeer ervaren vaklui bezig die wisten van aanpakken.
Alleen maar top montage ploeg alle drie en soms zelfs vier aardig en klantvriendelijk Ook allen in showroom top klantvriendelijk
De kleur van de hordeur vonden we niet mooi,daar werd gelijk aandacht aan besteed en we kregen een hele niehae hordeur zonder bijbetaling!
Zorgeloos geleverd kozijn en raam
Goede communicatie en geleverd zoals besproken
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op