Laden reviews...
148 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig het vakmanschap en de kwaliteit van het werk. Ze noemen duidelijke communicatie en betrouwbare planning. De feedback toont tevredenheid over nazorg en een verzorgde oplevering. Al met al is de service betrouwbaar en levert dit een mooi eindresultaat voor het huis.
Goede en deskundige begeleiding en uitvoering.
21 July 2026
Yvonne
Hoofddorp
Het sales gesprek was prettig en professioneel. Als er nog vragen waren werd ik vriendelijk geholpen, maar respons tijd is erg lang. Ook de levertijd van de kozijnen is erg lang en er is weinig ruimte voor flexibiliteit. De offerte van de kozijnen is transparant, maar de offerte voor het afhandelen van asbest was alles behalve transparant. Ook de coördinatie van de asbest sanering liet te wensen over. In eerste instantie zou ik 5 dagen met houten panelen voor mijn ramen zitten dat is later gelukkig teruggeschroefd naar 2 dagen. Op mijn aangeven weliswaar. Uitvoering van het plaatsen van de kozijnen was professioneel en netjes, enige aandachtspunt voor Ploeg kozijnen is om tenminste 1 Nederlands of Engels sprekende voorman in te zetten. Nu was communicatie niet mogelijk met de werkmannen. Nalevering van de plisee hor is door een Nederlandssprekende werkman geplaatst, die uiteindelijk ook de oplever ronde met mij heeft gedaan. Afwerking is netjes en de kozijnen van goede kwaliteit. Houten panelen zijn niet afgevoerd en er zijn veel materialen achtergebleven. Kwaliteit is top! Prijs ten opzichten van overall ervaring erg hoog.
Beveelt niet aan
21 July 2026
Soraya
Hoofddorp
Dank voor uw uitgebreide review. We nemen uw opmerkingen mee om onze communicatie en planning verder te verbeteren. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de afwerking en het eindresultaat.
Frank en Rik hebben de schuifpui perfect geplaatst. Mooi product en met vakmanschap gemonteerd. Ook de afwerking van plinten is keurig. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen! Van aankoop tot montage duidelijke mails met informatie ontvangen. Top!
20 July 2026
Marit Haan
Alphen aan den Rijn
Over intake - aangeven onze wensen en uitwerking door Ploeg - zijn wij door verkoopafdeling Ploeg prima en klantvriendelijk geholpen. Wel paar steekjes: ons is niet verteld dat vensterbank te weinig draagkracht heeft voor zwaardere (van steen) plantenpotten. Kregen we pas te horen bij montage. Rolluiken maken bij regenval veel lawaai (resonerende klankkast; is wel na onze klacht opgelost!). Veel gedoe geweest over of radiatoren aan kozijnen bevestigd konden worden (volgens monteurs verviel garantie dan voor kozijnen, volgens nazorg niet) of op pootjes. Het eindresultaat is heel mooi, zijn we dik tevreden over. Over het traject naar het eindresultaat (montage) minder te spreken. Als dit glansrijk was verlopen hadden we best 4,5 of 5 sterren willen geven maar door tussentraject met haken en ogen geven we hooguit 3,5 sterren: Er zijn bij leveren bouwonderdelen kozijnen grote en kleine fouten gemaakt. Verkeerde kleuren (bv. witte profielen i.p.v. antraciet-grijs), barst in ruit, maar ergste was nog kozijn dat in te korte afmeting is afgeleverd (wel goed opgemeten maar 2 cijfertjes omgewisseld door ontwerpafdeling, zoiets als 5,47m i.p.v. 5,74m). Fouten maken is menselijk en te herstellen. Te kort kozijn provisorisch opgelost met paneel. Medewerking van afdeling Nazorg opdat verloop herstelfase naadloos werd uitgevoerd was correct, maar heeft uiteindelijk tot 3 1/2 maand (!) na 1e montage geduurd voordat alles foutloos in orde kwam. Vanwege onacceptabel lange duur is dit voor ons ellendige periode geweest. Had wat weg van kamperen in eigen woonkamer omdat meubels niet op eigen plek konden staan. O.a. bezoeken/verjaardagsfeest moeten afzeggen, geen verwarming in koude ochtenduren april, zonwering kon niet uit (en dat in hete maanden mei/juni), muggenplaag door uitstel plaatsing hordeur. Kenbaar gemaakt aan Ploeg vanwege langdurig gederfd woongenot schadeloos gesteld te willen worden. Zijn benieuwd welke goodwill Ploeg toont. Aanbevelen, ja maar met kanttekening!
20 July 2026
F. Linder
Leiderdorp
Dank voor uw uitgebreide review. We nemen uw ervaring serieus en waarderen dat u dit met ons deelt. Fijn dat u tevreden bent met het eindresultaat.
Ik ben al heel lang op zoek geweest naar een betrouwbaar bedrijf voor het vervangen van mijn kozijnen. Eén ding kan ik met zekerheid zeggen: ik ben ontzettend blij dat ik voor Ploeg Kozijnen heb gekozen. De kwaliteit, service en het vakmanschap hebben mijn verwachtingen overtroffen. Zeker een aanrader!
19 July 2026
Nawid Tale
Hoofddorp
Er kwamen 3 monteurs die hard en netjes hebben gewerkt. We zijn er blij mee!
17 July 2026
Leo en José verdegaal
SASSENHEIM
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kozijnen van Ploeg! Aardige vaklui die hun vak zeer goed uitvoeren! Ze bereiden alles goed voor en na afloop maken ze alles weer netjes! Compliment!
14 July 2026
Richard
ZWANENBURG
We hebben weer mooie nieuwe deuren geplaatst gekregen. Het hele traject van eerste afspraak t/m nazorg is perfect geweest. Ook het contact met de adviseur en monteurs was prima. We zijn dus blij dat we voor Ploeg kozijnen gekozen hebben.
14 July 2026
Eric-Jan
Voorhout
De kwaliteit is uitstekend, communicatie verliep soepel en de monteurs waren prettige mensen.
13 July 2026
Anne
Leiderdorp
Wij zijn van begin tot eind door Rien en zijn collega's meegenomen in de keuze voor en configuratie van de openslaande deuren, waarbij steeds eerlijk advies is gegeven en niet meer is beloofd dan kon worden waargemaakt ook qua planning. Dat was voor ons belangrijk omdat dit project en een onderdeel was van een grotere verbouwing. Eindresultaat overtreft daardoor de verwachtingen en vooral dat alles precies past en in minder dan een volle dag gerealiseerd is, is indrukwekkend.
9 July 2026
J.A.
Goed bedrijf.
3 July 2026
Leen
Hoofddrp
Wij hebben onze gehele tussenwoning laten voorzien van kunststof kozijnen. Tijdens het keuze proces zijn wij op zeer prettige wijze geholpen door Joris in de showroom van Ploeg te Nieuw-Vennep. Vanwege veranderingen in onze keuzes zijn wij een aantal malen bij hem terug geweest in de showroom. Nooit gaf hij ons het gevoel de verkoop te willen pushen en nam hij alle tijd voor ons. De uiteindelijke plaatsing van de kozijnen verliep volgens afspraak in 3 dagen. De monteurs hebben netjes gewerkt en na afloop alles netjes opgeruimd. De gemaakte keuzes hebben goed uitgepakt. Wij zijn daarom zeer tevreden over het eindresultaat. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
27 June 2026
Peter de Boer
Sassenheim
Van het moment van advies gesprek tot he moment van montage van de kunstofkozijnen Echt TOP Ik heb al mijn ramen en deuren laten doen van mijn huis .
25 June 2026
Frank schreurs
Hoofddorp
een best wel ingrijpende klus, en dat dan in 3 dagen! Vakwerk door een professioneel team aan vakmensen. Fijne en prettige sfeer, super vriendelijk en zeer betrokken. Ook helder in communicatie wat er per dag gedaan werd.
25 June 2026
Ronique Gerlof
Noordwijk
Zowel de aankoop als de montage is zeer vlot en prettig verlopen.
20 June 2026
Martijn
Aalsmeer
Natuurlijk gaat er wel eens iets verkeerd tijdens installeren, maar alles keurig netjes conform afspraken opgeleverd.
13 June 2026
Kees
Lisserbroek
Kunststof kozijnen, deuren en +++glas gekocht en laten installeren door Ploeg Kozijnen. Heel tevreden over de materialen en het personeel dat het plaatsten. Niet onbelangrijk: fouten werden z.s.m. opgelost. Kunststof is echt niet goedkoop, maar prijs/kwaliteit: prima!
10 June 2026
Rob
Voorhout
Goed bedrijf mooie showroom goede en rustige uitleg . Personeel vriendelijk en vakkundig.
8 June 2026
Ben
Waddinxveen
We zijn erg blij met het resultaat. Plaatsing verliep vlot en zonder problemen. De nazorg (afstellen van de openslaande deuren) verliep ook snel. Prima bedrijf die zijn beloftes nakomt.
1 June 2026
Miranda & Jan
Noordwijk ZH
Professioneel bedrijf en uitvoering met vakmanschap
29 May 2026
Jorn
Hoofddorp
Mijn ervaring met Ploeg Kozijnen heb ik zijn zeer positief, zowel bij de aanschaf, uitvoering van de werkzaamheden alsook de nazorg
28 May 2026
Albert
Leiden
Veel leveranciers zijn bereikbaar totdat de order binnen is. Niet bij Ploeg. Ze houden je over alles op de hoogte, zijn altijd bereikbaar voor vragen en je weet altijd wanneer en hoe laat er iemand langskomt. Geen moment het idee gehad dat ik een verkeerde keuze had gemaakt. Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik dat doen.
27 May 2026
Andre
Hoofddorp
Bedrijf zit niet in het goedkope segment. Kwaliteit is prima. Monteurs werken hard, precies en netjes. Bedrijf houdt zich aan gemaakte afspraken. After sales service wordt ook netjes afgehandeld.
27 May 2026
Jacob
Leiden
Wij hadden een bijzonder project. Alles is netjes geplaatst en afgewerkt. Wij zijn super tevreden.
26 May 2026
Toby
Rijpwetering
Superblij met onze nieuwe kozijnen van Ploeg! Wij hebben een mooie ervaring met Ploeg Kozijnen gehad. Vanaf de eerste dag voelde het meteen goed; de monteurs stelden zich netjes voor en legden rustig uit wat ze gingen doen. Dat gaf ons direct een heel vertrouwd gevoel. De mannen waren elke dag keurig op tijd en hebben ontzettend netjes en professioneel gewerkt. De afwerking is echt prachtig geworden en het hele uiterlijk van ons huis is zo mooi veranderd! We genieten er elke dag van en krijgen zelfs van de buren en familie ontzettend leuke complimenten. Heel erg bedankt voor dit mooie vakwerk Robin en de andere medewerkers van ploeg kozijnen die bij mij aan het werk waren!
19 May 2026
sudhir jainath
Alphen a/d rijn
Ploeg kozijnen maakt sinds 1980 kunststof kozijnen op maat. Voor woningen, renovatie, nieuwbouw en zakelijke projecten. We produceren in onze eigen fabriek in Nieuw-Vennep. Onze eigen montageteams zorgen voor een vakkundige montage waar klanten ons hoog op beoordelen. Zo houden we grip op kwaliteit, service en het hele proces.
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep