Zowel de aankoop als de montage is zeer vlot en prettig verlopen.
Natuurlijk gaat er wel eens iets verkeerd tijdens installeren, maar alles keurig netjes conform afspraken opgeleverd.
Kunststof kozijnen, deuren en +++glas gekocht en laten installeren door Ploeg Kozijnen. Heel tevreden over de materialen en het personeel dat het plaatsten. Niet onbelangrijk: fouten werden z.s.m. opgelost. Kunststof is echt niet goedkoop, maar prijs/kwaliteit: prima!
Goed bedrijf mooie showroom goede en rustige uitleg . Personeel vriendelijk en vakkundig.
We zijn erg blij met het resultaat. Plaatsing verliep vlot en zonder problemen. De nazorg (afstellen van de openslaande deuren) verliep ook snel. Prima bedrijf die zijn beloftes nakomt.
Professioneel bedrijf en uitvoering met vakmanschap
Mijn ervaring met Ploeg Kozijnen heb ik zijn zeer positief, zowel bij de aanschaf, uitvoering van de werkzaamheden alsook de nazorg
Veel leveranciers zijn bereikbaar totdat de order binnen is. Niet bij Ploeg. Ze houden je over alles op de hoogte, zijn altijd bereikbaar voor vragen en je weet altijd wanneer en hoe laat er iemand langskomt. Geen moment het idee gehad dat ik een verkeerde keuze had gemaakt. Als ik meer dan 5 sterren kon geven zou ik dat doen.
Bedrijf zit niet in het goedkope segment. Kwaliteit is prima. Monteurs werken hard, precies en netjes. Bedrijf houdt zich aan gemaakte afspraken. After sales service wordt ook netjes afgehandeld.
Wij hadden een bijzonder project. Alles is netjes geplaatst en afgewerkt. Wij zijn super tevreden.
Superblij met onze nieuwe kozijnen van Ploeg! Wij hebben een mooie ervaring met Ploeg Kozijnen gehad. Vanaf de eerste dag voelde het meteen goed; de monteurs stelden zich netjes voor en legden rustig uit wat ze gingen doen. Dat gaf ons direct een heel vertrouwd gevoel. De mannen waren elke dag keurig op tijd en hebben ontzettend netjes en professioneel gewerkt. De afwerking is echt prachtig geworden en het hele uiterlijk van ons huis is zo mooi veranderd! We genieten er elke dag van en krijgen zelfs van de buren en familie ontzettend leuke complimenten. Heel erg bedankt voor dit mooie vakwerk Robin en de andere medewerkers van ploeg kozijnen die bij mij aan het werk waren!
1.adviseur vriendelijk , zakelijk en duidelijk. 2.receptie vriendelijk en behulpzaam. 3.debiteuren vriendelijk. 4.aflevering afvalbak alsnog na tel contact. 5.levering kozijnen/dorpels *1 dorpel kapot. 6.montage door zeer vriendelijk personeel Werkplek schoon achtergelaten. 7.communicatie mbt nazorg perfect.
Heeft ons wooncomfort verhoogd
Goede service werken netjes. Betrouwbaar
Ploeg heeft rondom ons huis alle kozijnen en schuifpuien vervangen. Alles is strak volgens plan verlopen. Het resultaat is heel mooi geworden, we zijn dus zeer tevreden.
oog op detail en open voor custom suggesties
Alles is van het begin tot het eind keurig geregeld. Ook het team wat bij ons de kozijnen kwam plaatsen was zeer bekwaam. Ronald, Cynthia, Teun en Rick bedankt! Jullie hielden de werkvloer netjes en alles was keurig opgeruimd bij vertrek.
Onze dakkapel was aan vervanging toe. Echter na slechte ervaringen in het verleden met een andere leverancier van kunststof kozijnen waren we huivering om een nieuwe verbouwing aan te gaan. Op advies van buren zijn we bij Ploeg kozijnen uitgekomen en zijn naar de zeer uitgebreide showroom gegaan. Het adviesgesprek verliep heel goed. We werden heel kundig geïnformeerd over het en wel en wee van dakkapellen, eventuele vergunningen en alle mogelijkheden op en rond een dakkapel. Tijdens het verplichte asbestonderzoek werd er (helaas) asbest in de oude kozijnen aangetroffen Het saneren van de asbest werd geheel door Ploeg kozijnen geregeld, wat ons rust gaf. De communicatie vanuit Ploeg kozijnen tijdens het offertetraject , de voortgang van levering, plannen van de uitvoering, de montage en de nazorg verliep prima. De telefoontjes en e-mails werden snel en duidelijk beantwoord. Op de montage dag stonden de mannen van Ploeg kozijnen op het afgesproken tijdstip voor de deur om werkzaamheden uit te voeren. Het waren echte vakmensen, prettig in de omgang en voorzien van gezonde dosis humor. Tijdens de montage van de dakkapel werd door een medewerker opgemerkt dat vanuit de fabriek een fout in het monteren van een deel van de kozijnen was gemaakt. Hier werd direct op geacteerd en de medewerker belde met het kantoor om aan te geven dat er een nieuw frame en draaideel geleverd diende te worden geleverd. Dat is pas service! Onze ervaring met Ploeg kozijnen was een hele verademing, zeker na de eerdere slechte ervaring met een andere leverancier. Ploeg kozijnen is een professionele organisatie met vriendelijke vakmensen die netjes en correct werken, oplossend gericht meedenken en assertief acteren.
Vriendelijke medewerkers en keurig werk geleverd.
Van het begin van aankoop, goed op de hoogte gehouden van E-mails Tot de oplevering. Tevreden over onze kozijnen en deuren.Wel wat kleine beschadigingen, wat werd opgelost met de nazorg. De communicatie van het bedrijf loopt niet altijd soepel. maar uiteindelijk kwamen we er wel uit.
Na zeer uitgebreide oriëntatie hebben wij gekozen voor PLOEG-kozijnen om bij ons aan de achterzijde van het huis op alle drie de verdiepingen de kozijnen te vervangen. Het werd een complex project want tot onze grote verrassing bleek er asbest in de woning te zijn verwerkt, en dit asbest moest tegelijk met het vervangen van de kozijnen worden gesaneerd. PLOEG-kozijnen heeft voor zowel de asbest sanering als de montage van nieuwe kozijnen vaste partners en heeft ons zodoende veel voorbereidend regelwerk uit handen genomen. Alles was goed geregeld, van de vuil-container tot aan de hijskraan was overal aan gedacht. Er waren geen leverings problemen en alles stond precies op tijd bij ons voor de deur. Ook hebben wij zeer veel waardering voor het sloop/montage team dat voor PLOEG-kozijnen de werkzaamheden ging uitvoeren en voor groot deel uit buitenlanders voornamelijk uit Poolse monteurs bestond. het waren stuk voor stuk vakkundige monteurs, en zij hebben in vijf dagen tijd de oude kozijnen verwijderd, de nieuwe kozijnen geplaatst en de hele gevel geïsoleerd en afgewerkt. Het waren echte doordouwers. Petje af voor deze jongens.
Na een bezoek aan de showroom van ploeg kozijnen zag ik dat er netjes gewerkt word, en aan veel dingen vooruit gedacht is, na het bestellen en opmeten kwam er een prachtig kozijn voor terug zoals in de showroom gezien, keurig geplaats en afgewerkt.
Geweldig kozijnen en schuifpuien bedrijf. Professioneel en deskundig personeel. Komt afspraken altijd na. Al eerder een schuifpui in 2023 laten installeren waar we zeer tevreden over waren. Bedrijf steekt kwalitatief met kop en schouder uit boven andere kozijnen bedrijven.
Heel professionele organisatie die oplossend gericht meedenken.
Van het eerste adviesgesprek tot de laatste schroef: onze verbouwing met Ploeg Kozijnen was in één woord fantastisch! Ze hebben bij ons kunststof kozijnen en een dakkapel geplaatst waarbij wij volledig ontzorgd zijn. De berichtgeving vanuit kantoor is duidelijk en de monteurs zijn niet alleen vakbekwaam, maar communiceren ook uitstekend op de werkvloer. Een absolute aanrader voor wie zorgeloos wil verbouwen. Kortom: vakmensen die hun afspraken nakomen en prachtig werk afleveren. Vijf sterren!
Pesetaweg 45
2153 PJ Nieuw-vennep
Sinds 1980 is Ploeg Kozijnen dé specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen met uitmuntende service! Of het nu voor particuliere woningen, zakelijke projecten, renovatie of nieuwbouw is, wij leveren kwaliteit. Onze moderne productielocatie in Nieuw-Vennep produceert op maat, en onze eigen montageteams zorgen voor vakkundige plaatsing. Ontdek de kracht van Ploeg Kozijnen - waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Bezoek ons op