Prettig geholpen, goede informatie gehad. Reageert direct op mails en telefoontjes.
Aardige medewerkers, meedenkend. Goed werk geleverd.
Goede en betrouwbare afspraken nakomen Afwerking
Prima vakwerkafgeleverd
Er wordt zeer secuur en netjes gewerkt. Werkelijk bijna niets hoeven doen.
Prima werk afgeleverd. Aardige mensen, werken netjes. Wij zijn zeer tevreden.
Keurig offerte traject. Hardwerkende vriendelijke en nette werkers. Top gedaan
De adviseur van Bermon is erg zakelijk, zou iets minder formeel mogen. Wel goed advies. De medewerkers die plaatsen werken netjes en nemen de tijd om het goed te doen. ZIj zijn vriendelijk en ruimen alles netjes op.
Prima werk geleverd. Netjes en keurig afgewerkt. Aardige werknemers.
Vriendelijke en deskundig vakmensen Keurig werk geleverd, alles netjes opgeruimd
Vakbekwame medewerkers ook het kantelraam in het dak is goed geplaatst en keurig van binnen afgewerkt
De medewerkers waren zeer behulpzaam en werkten alles netjes af. Ze gingen behoedzaam te werk. Contact via Kömmerling site om glaslatten te zoeken.
De monteurs zijn aardig/communicatief en werken netjed en ruimen de rommel na de klus op
netjes alles afgewerkt en keurig personeel.
Vakwerk door kundige vaklui die hun vak verstaan. Ook alles weer schoon en netjes achtergelaten. Resultaat is verbluffend...prachtige kozijnen niet van houtwerk te onderscheiden. Onze complimenten voor het geleverde werk.
Ik ben dik tevreden, maar heb heb geen eerdere ervaringen en ook geen vergelijkingsmateriaal. Ik vond de mederwerkers erg vriendelijk en prettig in de omgang. De kozijnen + toebehoren zijn volledig naar wens. De tijd zal het verder uitwijzen, maar ik denk niet dat ik hier ooit spijt van zal krijgen. Al met al, dik tevreden dus ik dacht dat een 8 een mooie score was ( maar ik had net zo goed allemaal 9 kunnen scoren ...)
Kozijnen zijn mooi en keurig geplaatst! Alles is netjes opgeruimd toen het klaar was.
Goed werk afgeleverd. Snel gewerkt, hele voorgevel, alle ramen en kozijnen in vier dagen vervangen.
afspraken zijn allemaal nagekomen, deskundig advies
Klant xinds 1997
Medewerkers werken netjes!!
wij zijn erg tevreden over het bestellen het plaatsen en de na controle we zijn heel blij met onze nieuwe voordeur