Bermon doet wat ze belooft, kozijn zijn netjes geplaats en afgewerkt; in goed overleg. vriendelijk en netjes werkend personeel.
Prima vakwerk. Netjes en snel geplaats. Ziet er goed uit
Goed advies, afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel, vakmensen! Zeer tevreden!!!
Kunststofkozijnen en gevelbekleding deskundig geplaatst. Uitstekende service. Per ongeluk was tuintegel gebroken, maar vervangend exemplaar heeft men zelf opgehaald en bij mij afgeleverd. Waar vind je nog zo'n service?
Deuren, ramen en gevelbekleding zien er piekfijn uit en maken ons huis een stuk mooier en comfortabeler.
Alles zeer naar wens verlopen.
Ze hebben gewoon vakwerk afgeleverd..!!
Alle problemen binnen afzienbare tijd opgelost en heel netjes afgeleverd.
Jaren geleden kennis gemaakt met fa. Bermon. Waren uiterst tevreden. Enkele jaren terug was een offerte voor deuren en aanpassingen, veel hoger dan concurrentie. Wij zijn toen met een ander leverancier in zee gegaan. Maar toen bleek waarom Bermon te hoog was met de offerte. De leverancier had een aanzienlijke kostenpost (arbeidsloon en BTW veranderingen) vergeten te berekenen. Toen wij onlangs wederom werkzaamheden wilden laten uitvoeren, alleen maar bij Bermon prijs/offerte gevraagd. De werkzaamheden zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.
prijs/kwaliteit moet zich nog gaan bewijzen in de loop der jaren.Vooralsnog ziet het er goed uit en functioneert het naar behoren.
De medewerkers die de schuifpui hebben geplaatst hebben uitstekend werk geleverd, temeer omdat de pui 2 cm te hoog was
Vriendelijk en oplossend gericht. In de basis goede kwaliteit.
Er is tijd en aandacht besteed aan onze vragen. Op geen enkel moment hebben wij ons onprettig gevoeld.
zie boven, ik ben zeer tevreden
Wij zijn uitermate tevreden, niet alleen over de door ons gekozen materialen, maar zeker ook over de met zorg en vakmanschap uitgevoerde werkzaamheden. Met dank voor de goede communicatie en uitstekende samenwerking.
Zeer professionele adviezen en minstens net zo professionele uitvoering. Snel en vakkundig. Bij ons op drie hoog volledige achterpui vervangen in 2 dagen. Super service!!! Echte aanrader!!
Net even meer doen dan afgesproken. Goed afgewerkt.
Mooie kunstof kozijnen, draairaam draait naar buiten open, vonden wij belanrijk punt. Netjes afgewerkt ,netjes gewerkt, alles opgeruimd achtergelaten. Aangesloten bij keurmerk organisatie.
Er wordt over oplossingen meegedacht. Netjes gewerkt, vriendelijk personeel. Komt afspraken na.