Showroom fijn contact, afspraken over montage prima. Fijn personeel in showroom en bij montage.
glas is sochtends af en toe heel erg beslagen. en er blijft een vage doffe glans op het glas.
Luistert goed naar de klant, komt alle afspraken keurig na. De prijs was niet hoger of lager dan andere aanbieders dus deze lokale leverancier, waar we goede verhalen over hoorden kreeg onze voorkeur. Daar hebben we geen spijt van.
Bermon heeft goed werk geleverd. liet iedere dag alles schoon en netjes achter.
Bermon raamwerk heeft "vak" idioten aan het werk. Perfecte installatie. Zeer betrouwbaar personeel en netjes.
Heel netjes opgeleverd,de service is 100%
Goede vorige ervaring en nu ook weer
Goede afsraken
Na wat speurwerk op internet, hebben wij contact gehad met 4 bedrijven voor het maken van een offerte. Alle 4 de bedrijven zijn langs geweest voor het maken van een definitieve offerte. Bij het vergelijken van de offertes (dezelfde materialen) zat er wel wat prijsverschil tussen de 4 offertes, maar dat verschil was niet dermate groot dat de prijs de doorslag gaf. Het gevoel dat wij kregen bij de firma Bermon was in alle opzichten goed. Duidelijk mensen die gespecialiseerd zijn in kunststof kozijnen. Er werd goed advies gegeven en meegedacht. De kozijnen en gevelbekleding zijn op de afgesproken datum netjes en naar tevredenheid geplaatst. Bij het plaatsen van het dubbel glas bleek dat een van de ramen een beschadiging had. Er werd gelijk een nieuw raam besteld dat binnenkort zal worden geplaatst.
Prima werk afgeleverd. Verkoper denkt mee met de klant. Geen druk, je kunt rustig nadenken wat je wil. Aardige monteurs, harde werkers. Alles past prima, zit goed gemonteerd, netjes afgewerkt. Goede kwaliteit. Ze werken precies. Ik heb niks aan te merken.
Mooie dakkapellen en kozijnen, fijne samenwerking
Onze schuifpui was kapot en oud, en we kregen goed advies en hebben nu een mooie vervanging met kiepdeur naar het balkon.
Uitstekende service en producten, ook veel vertrouwen en erg flexibel.
Zeer deskundige medewerkers en super vriendelijke mannen bovendien. Eindresultaat is echt heel prachtig geworden.
Snel en vriendelijke werknemers, goed werk geleverd.
Mooi en degelijk product. Vriendelijk en deskundig personeel. Prima aftersales. Zeer netjes gemonteerd en afgewerkt.
Uitstekende verbouwploeg!!!!!
Persoonlijk advies, goede prijs/kwaliteit
De plaatsing is goed en snel verlopen. Bij plaatsing bleek een raam kapot. De nalevewring daarvan was aan de lange kant.
Prima service, snelle werkzaamheden en het afval werd keurig verwijderd.