Prima product, goede voorlichting, correcte afhandeling.
eerst 2 goede monteurs gehad en later kwamen er 2 om iets af te maken maar dit vonden wij geen succes.
Door inmeetfout, onvoldoende materiaal en meerdere kapotte ramen liepen de montage werkzaamheden uit. Ik heb het gevoel dat een beter controle in het voortraject dit had kunnen voorkomen.
Vanaf de eerste stap in de showroom een goed gevoel, tot en met de laaste afhandeling van de afwerking van de woning welke wij zelf van keralit voorzien hebben. Goede bruikbare tips en adveiezen en servbice gekregen. Zeer correcte werklieden
Goed werk zonder problemen
Een mooi product en geen schilderwerk meer
Wij zijn zeer tevreden over Schipper kozijnen BV. Op 1 puntje na niets dan lof. in de fabriek is over een dingetje heen gelezen (kan gebeuren) en pas bij aflevering bleken de scharnieren in het zicht te zitten en niet verdekt opgesteld zoals afgesproken. Dit is tot volle tevredenheid opgepakt en afgehandeld!!! Vandaar dat in de beoordeling Behandeling van uw order na opdracht* en Levertijd* iets minder beoordeeld zijn. De prijs/prestatie verhouding kan wat ons betreft niet beter, zo ook de nazorg.
goed personeel en weet waarover hij het heeft en de korte termijn waarop de vertegenwoordiger langs kon komen.
Zeer prettige samenwerking, zowel bij het luisteren naar wat wij willen en daarbij opstellen van de offerte, tot bij het plaatsen van de kozijnen. Twee maal hetzelfde team gehad, echt perfect. Zorgvuldig, acuuraat, geen rotzooi, ik hofde alleen maar af te lakken. Geweldig toch ?!
Kwalitatief uitstekende spullen. Goede klantvriendelijkheid.
Prima voor elkaar!
behalve de kwaliteit van de (uiteindelijk) geleverde produkt, hebben wij geen positieve ervaring gehad.
Geachte familie James, Wij nemen uw kritische beoordeling zeer serieus en zullen er alles aan doen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Directie, Schipper Kozijnen
De achter pui ziet er geweldig uit.
Van begin tot eind zeer tevreden.
Ik vind dat mijn dakkapel er mooi uitziet.en m`n raamkozijnen en de voordeur ook,wel is het jammer dat je er weer een ruime gleuf onder de voordeur zit . Ik heb nog geen nazorg service gehad,dat gebeurd in de maand juli,i.v.m. met mijn vac.
betrouwbaar goede medewerkers
Vakmanschap en kwaliteit
Prima informatie gekregen. Uitstekend werk afgeleverd!!
Prima service, ook achteraf.
kozijn plus buiten dorpel zijn ok plaatsing was verlaat door weersomstandigheden
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!