We zijn zeer tevreden over Schipper. Snel met de offerte.. snelle levering.. vriendelijk, snel en schoon personeel.. Nazorg en service weten we niet want dat is nog niet geweest .
Betreft 3e opdracht. Ben tevreden over uitvoering.
Het personeel is zeer kundig en denkt mee, en in overleg kan een heleboel. En als je goed overlegt loopt alles spoedig en naar ieders tevredenheid. Dus met elkaar af en toe een bakje koffie doet wonderen.
Van showroom tot aflevering uitermate tevreden .Vakkundig , werken netjes ,vriendelijk personeel .Alom: een super tevreden klant.
Op een vriendelijke en zakelijke manier afgehandeld
Nette werk mensen over de vloer Werd keurig gewerkt Alles werd netjes opgeruimd
Goed product, keurige montage, Wel erg duur.
Fijne professionele informatie, afspraken worden keurig nagekomen, ook bij montage enkel complimenten voor de kundigheid en keurigheid van de mannen. Ramen zijn prachtig gezet!
Een uitstekend product die door professionele medewerkers (verkoop en advies, montage en service) is uitgevoerd. Komen afspraken na, geen loze beloften. Kortom, een aanrader voor iedereen die overweegt kunststof kozijnen aan te schaffen.
Alles is prima gegaan , het ene team timmerlui en het ander is wel verschillend, vandaar ons afwijkende mening.
Compliment aan de monteurs, uiterst bekwaam en vriendelijk.
goed contact gedurende het hele traject. de monteurs van gouda waren top, zij kwamen zelfs met ideeen hoe de afwerking van het kozijn binnen het best kon gebeuren
een goed product door uitstekende monteurs geplaatst
er moet een klacht worden opgelost
blijkt uit bovenstaande cijfers
Prima, firma. Wij gaan een nieuwe opdracht plaatsen.
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!