Goede begeleiding, goede service, montage binnen een dag en gelijk perfect! Super! Heel erg blij mee, traject en eindresultaat!
Vriendelijk personeel, bekwaam en netjes.
goede voorlichting, goede showroom, kundige monteurs
Prima service en afspraken goed nagekomen.
Goede ontvangst in de showroom, duidelijk uitleg en keuze uit verschillende mogelijkheden met een voorbeeld! Snelle en vakkundige werk, vriendelijk personeel. En wat heel belangrijk een top eindresultaat! Wij zij heel tevreden. Een absolute aanrader!
Keurige vakkundige mensen van De Winter.
goede kwaliteit
Geweldige monteurs, super aardig en verstaan hun vak als de beste.
Het resultaat is top. De monteurs werkten bovendien erg netjes.
De norm van tegenwoordig is rausen en afraffelen. Schipper echter neemt de tijd en werkt vakkundig en levert zodoende vakwerk. er wordt voorzichtig omgesprongen met de huisraad en de monteurs zijn prettig in de omgang.
Goede service en nazorg bij oplossen van problemen.
Goed geholpen in de showroom Afspraken goed nakomen Nette demontage en montage Alles keurig opgeruimd en afgevoerd
Vakkundige monteurs, uitstekend aanbod van producten en mogelijkheden, zeer goede showroom.
Vakkundige werklieden. Goede voorzieningen om je interieur tegen vuil en beschadiging te beschermen. Keurige afwerking steeds in overleg met de bewoner. Goede prijs-kwalitietverhouding.
De kwaliteit, uiterlijk en gemak bij open en dichtdoen is geweldig . De twee medewerkers van Schipper hebben met vakmanschap en plezier de oude kozijnen door de nieuw kozijnen. De drie werkdagen waren heel gezellig. Ook daarvoor mijn respect en dank.
totaal pakket zeer tevreden, alle afspraken die gemaakt waren zijn nagekomen.
Wij zijn verschillende keren in de showroom Amstelveen geweest. Telkens was het onvangst zeer vriendelijk en werd relevante informatie gegeven. Wij hebben de samenwerking met Schipper kozijnen als zeer positief ervaren en hebben dit ook aan buren verteld. Die op hun beurt ook een bestelling hebben geplaatst.
Goede snelle afhandeling. Montage Ibrahim en Jan was uitstekend verzorgd. Netjes gewerkt en afgerond. NB: Cris heeft mij bij opdracht nog een Karcher beloofd.
West Julie gewoon the vinden.
Algemeen tevreden
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!