In de showroom werd ik goed geholpen door Simon. De monteurs waren vakkundig netjes en ook erg snel.
Na het constateren van enkele gebreken werd er direct actie ondernomen en hoef ik het restant van de rekening pas te betalen als ik volledig tevreden ben. Goed contact, goede service.
Goed kwaliteit en vakkundige montage.
Heel plezierige informele manier van zaken doen. Zowel afdeling verkoop, project begeleiding, als uitvoerend personeel.
Prettige en kundige monteurs
Goede voorlichting vast aanspreek persoon geleverd op de afgesproken datum en er vlot en netjes ingezet
We werden gastvrij ontvangen en kregen goed advies in de showroom. Tijdens het inmeten door André kregen we nog het advies om een bredere deur te nemen i.v.m. het makkelijker inrijden van onze fietsen met fietstassen.
Wij zijn tevreden, vooral ook over de aanpak van de montage op plaatsen die later niet meer zichtbaar zijn, stelkozijnen, borstwering e.d.
Montagewerkzaamheden NIET uitbesteden en zeker niet aan Bouwbedrijf De Winter.
Alle zorgen uit handen genomen, geen omkijken gehad.
Snelle offerte, nette levering.
Goed contact , netjes gewerkt .
montage zeer vakkundig uitgevoerd en compleet afgewerkt
Belangrijk vind ik dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.
Moet alleen nog steeds 1 raampje vervangen worden, nog geen contact gehad van hoe en wanneer
hebben overal een oplossing voor.
Een goed bedrijf met mooie producten, mogelijk dat er wel beter naar de klant geluisterd wordt.!! Zoals het transport en de aanvoer van de materialen. (auto vrije weg) Uw monteurs zijn zeer gemotiveerde medewerkers en hebben kennis van zaken.
Vriendelijke en deskundige medewerkers in showroom, vakkundige plaatsing, petje af voor chauffeur die de kraan bediende. Mensen die het kozijn hebben geplaatst, hebben tot slot alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten.
Dat er gebeld wordt wanneer de ijzeren transport stelling op gehaald wordt .
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!