1e keer: monteurs waren er, maar deur niet (13-01) 2e keer (week later) verkeerde deur. (20-01) Deur wel geplaatst, maar wachten op andere deur moet nog steeds op andere deur wachten + herstel schade oude kozijnen en tochtend openslaand bovenlicht
Ons hele huis/schuur is voorzien van kunstof kozijnen en dakgoten, de monteurs die de kozijnen geplaatst hebben ( Richard & Rene ) zijn zeer professioneel en vakkundig te werk gegaan waren prettig in de omgang en hebben zelfs wat extra werk verricht voor ons, vanaf het moment dat we in de showroom in Opmeer kwamen om de plannen te bespreken waren we meteen erg enthousiast over de vakkundigheid van de medewerker en zonder aan te dringen ons prima uitleg gaf over de verschillende kozijnen en de montage hiervan, vanaf dat moment is alles naar wens gegaan en ziet alles er weer tip top uit!
Alles is gegaan volgens afspraak. Mensen waren op tijd om het werk uit te voeren en is netjes gedaan. Voor mij is het pas goed als het echt allemaal klopt en professioneel gedaan is. (Ik ben in de fabriek wezen kijken om te zien hoe het fabricage proces verloopt en was erg interessant.
Duidelijke uitleg in de showroom. Bezoek gebracht aan de fabriek zodat je kan zien hoe de profielen worden gemaakt. Afspraken worden nagekomen en de bezoeken aan huis zijn duidelijk verwoord. Tijdens het plaatsen van het bovenraampje bij de voordeur was er verkeerd glas geleverd. Werd opnieuw besteld en later omgeruild.
keurig en netjes gewerkt, mooi afgewerkt
Netjes en snel
Het personeel dat de montage gedaan heeft,is een reclame voor Schippers
Voortraject verliep prima. Afspraak montage m.b.t. datum en tijd werden prima nagekomen. Daarna werd het niet leuk meer hoe er met reacties/vraag van mij als een klant wordt omgegaan.
Geachte heer van Rensen, Erg vervelend dat de deur nog niet goed werkt en nog vervelender dat door ons niet snel is gereageerd. We zijn blij met uw melding, zodat we hier intern aandacht aan kunnen geven. Inmiddels is met u een afspraak gemaakt om de deur goed werkend te maken. Vriendelijk groet, Management Schipper Kozijnen bv
Goede en mooie afwerking. Sympathiek en hardwerkend personeel. Wij zijn er heel erg blij mee !
Uitstekend advies, vriendelijke ontvangst, mooie showroom en deskundige uitstraling. Prima monteurs (Ibrahim en Gerard; deskundig, aardig en grappige gasten!).
Ik had al eens een kozijn laten plaatsen dit was heel netjes gedaan dit was een aanbeveling om de overige kozijnen en deuren ook te laten plaatsen.
goede voorlichting. vakkundige plaatsing, correcte uitvoerenden komen zelf overleggen over oplossingen luisteren naar opmerkingen, en voeren uit wat de klant dan wil
personeel zeer deskundig zowel verkoop als de monteurs!
gezellige monteurs die uitstekend werk hebben verricht. Advies en verkoop deskundig en accuraat
indien kozijnen verkeerd geleverd worden en de goed kozijnen opnieuw geleverd weer net zo bevestigen als de eerste keer en dat is nog niet gebeurd
De verbeterpunten zijn inderdaad bij ons intern bekend en we vinden dit voor u ook uiterst onplezierig. Er wordt alles aan gedaan om een en ander naar tevredenheid af te ronden en hierover is inmiddels ook contact met u geweest. Management Schipper Kozijnen bv
geweldig in een woord. alles in een korte tijd afgemaakt. Helemaal af. En meer dan dat
Het resultaat is erg mooi, ook volgens familie en buren. Montage is vakkundig en netjes uitgevoerd door mensen met liefde voor hun werk.
goed overleg en afstemming ook wat betreft meerwerk. Schoon en netjes opgeleverd.
Produkt zeer tevreden, aflevering montage veel minpunten. Later door een vakman goed hersteld maar wel jammer weken met gebroken ruit gezeten.
de door u geleverde spullen zijn goed, maar het had een 10 kunnen zijn als de prijs iets lager was geweest, ik heb nog twee projecten die ik wil laten doen, maar heb door de absurde hoge prijs de offerte af gezegd, de omranding van de garage en het achterhuis ( 6,7 vierkanten meter ) zou op een bedrag van bijna 4000€ terecht komen, dat zou dan op ruim 600 € per vierkante meter uitkomen. ik heb nagekeken wat de materiaal kosten zouden zijn( en dat van de gemiddelde prijs )dan kwam ik op 750 € uit. de offerte die ik kreeg toe gestuurd van jullie was 3968 € dat zou dan ongeveer op 3200€ arbeidsloon neer komen en dan zou ik het houtwerk wat er nu zit zelf weg halen. door dit voorval zou ik u niet willen aanbevelen bij anderen, prijstechnisch zijn jullie een 30 tot 40 % duurder dan de andere leveranciers van kunststofkozijnen e.d.
tevreden
Mooie showroom Goed advies Goede monteurs Mooie kwaliteit
Goed advies gehad. Prettige en vakkundige monteurs.
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!