Weinig woorden nodig: gewoon top op alle fronten.
Ik ben erg tevreden !! De 2 monteurs ( Bert en Ronald) waren zeer klantvriendelijk, werken echt hard door. Vakmanschap van die 2 : TOP ! Het is zo mooi geworden !!
De offerte maken ging zeer kundig, gespecialiseerd en na diverse prijsopgaves, was Schipper kozijnen qua prijs en gevoelsmatig wat bij ons paste. Monteer afspraak is keurig geregeld en de heren van de plaatsing waren keurig op tijd, beleefd, netjes en zeer kundig! Ze waren met zijn drieën en na even ruim een ochtend hadden zij onze 3 kozijn geplaatst. Korte uitleg en alles weer opgeruimd te hebben, was deze klus klaar. Tevreden klant.
goed is goed he
nazorg moet nog blijken restpuntje foto is gemaakt volgens mij weinig werk voor een vakman.
prima montage, aardige kundige monteurs. dag van montage alles op tijd. netjes afgeleverd en sneller dan ik dacht.
Zeer goed geholpen en alle afspraken zijn keurog nagekomen
De hulp vanuit de showroom, zoals het meedenken over de inrichting/uitvoering van de deur ivm de locatie van de brievenbus was geweldig !! De nette !!! monteurs leverden geweldig werk !!
Even een dikke duim voor de medewerker die ons heeft geholpen. Na een aantal jaren zijn wij de sleuteltjes van de slotjes kwijtgeraakt van de ramen van ons dakkapel, waardoor wij de ramen niet meer konden sluiten of open draaien, de ramen konden allen nog in kantel stand blijven staan. We zaten met onze handen in het haar en heb toen een formulier op jullie web site ingevuld om hulp te vragen. En wat denk je een paar dagen later ligt er een enveloppe op de mat met hierin 2 sleuteltjes!! wat een super service. Petje af! Ontzettend bedankt voor jullie service en snelle hulp!
alles oke
Goede vakmensen die de kozijnen monteren
Levertijd
vakmensen aan het werk. Zelfs de tegels bij het badkamerraam zijn nog heel. Grootste troep werd opgeruimd. Klasse!
Vakman, goed gewerkt en mooi opgeleverd.
Vakbekwame mensen, gezellig in omgang maar zeer professioneel. In 1woord top👍👍
NA VIJF JAAR Je mag het een oude ervaring noemen, maar ik noem het liever een gerijpte. Vijf jaar geleden hebben we ons huis flink door Schipper laten aanpakken: Overal kunststof kozijnen en ook al het hout (bijvoorbeeld bekleding schuur) door kunststof laten vervangen. Het begon met een oriënterend bezoek aan de showroom in Zwolle. Wat een prachtige presentatie. Goed rondgekeken en vervolgens een stuk of vier concurrenten bezocht. Want eigenlijk wil je best voor een dubbeltje op de eerste rang. Ook bij die concurrenten best goede ideeën opgedaan. Soms was het echt wel goedkoper. Uiteraard lieten we ook Schipper offerte maken. Dat zag er overzichtelijk uit en vragen werden helder beantwoord. Maar wat wel mogelijk was bij concurrenten, dat lukte niet bij Schipper. Wij dachten: "Flink doorpraten, dan gaat er nog wel een mooie som van de prijs af". Niet dus. De prijs was een prijs die stond. En juist dat wekte vertrouwen. "Ons werk is waard, wat we ervoor vragen", was het antwoord. Vier concurrenten vielen uiteindelijk af. Niet omdat Schipper de goedkoopste was; wél omdat de hele manier van werken vertrouwen wekte. Dat vertrouwen is geen moment beschaamd. Er werd gewerkt volgens afspraak. Onvolkomenheden werden zonder discussie hersteld en ook nu nog (na vijf jaar) worden de goede service-afspraken stipt nagekomen. Het is vaak niet zo moeilijk om een tevreden klant te zijn, als alles net heel strak gemonteerd is. Maar dat je ook na vijf jaar geen moment spijt hebt van een toch wel forse investering, vind ik heel bijzonder. Iedere keer als ik naar huis kom, kijk ik met plezier naar het uiterlijk van onze woning. Het ziet er nog steeds strak uit. Erg leuk vind ik, dat nog steeds mensen uit de buurt een kijkje komen nemen en soms willen ze dan ook graag weten wie onze leverancier is geweest. Op die manier zijn er al wel een paar bij Schipper binnengekomen. EN TERECHT!
Heb al 3x opdrachten laten uitvoeren door Schipper, altijd probleemloos verlopen.
meedenken; oplossen van knelpunten
Ik had er een goed gevoel over, winkel, verkoper." Ik kan de stelling niet beantwoorden met "ten dele"
Alles keurig uitgevoerd
Helaas ging het mis bij de fabricage van ons product, waardoor de levertijd behoorlijk langer werd
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!