een vriendelijk ontvangst in de showroom Goede voorlichting goed advies aan huis Mooie afwerking van de producten Leuke actie betreft de schuifhorren en goede nazorg
De kozijnen en deuren zien er goed uit. Het cube profiel is echt mooi!
netjes gewerkt en afgelevers
De kozijnen en zonneschermen zijn goed geplaatst. Is goede kwaliteit.
Wij hebben nu voor de derde keer zaken gedaan met Schipper in Zwolle en zijn uitermate tevreden. Er ligt een offerte voor een volgende klus in 2018.
Montage personeel zeer goed. Vriendelijk en netjes
Goed verzorgd
Goed advies waar ik erg blij mee was. En erg blij met het resultaat. Heb jullie dan ook al 2 x doorgegeven aan vrienden.
Levering op tijd. Uitstekende montage van monteurs IB en Jan. Hebben echt vakwerk afgeleverd. Zeker ook de nauwkeurige afwerking. Wij hebben shutters in de erker en deze zijn op een keurige manier weer geplaatst op kunststof kozijnen en top afgewerkt. Monteurs denken graag mee om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen.
Aluminium ramen en kozijnen beginnen nu na ca 8 jaar blazen te vertonen. De coating laat los. Schipper zegt dat de aannemer die de opdracht heeft gegeven inmiddels faiiet is. Maar hoe zit het nu met de kwaliteit van het produkt?
prima installatie van twee vakbekwame monteurs
We zijn netjes in de winkel geholpen. De medewerkers hadden goed verstand van de producten.
De tuindeuren zijn zeer kundig en snel geplaatst,deze lui verstaan hun vak.
Afleverdatum zonder opgaaf van reden met 2 weken overschreden. Pas geïnstalleerd na telefonisch contact mijnerzijds met planner. Hordeur bleek al aanwezig te zijn in vestiging.
Ik kan het anderen aanraden
Vanaf het begin tot en met de oplevering, heeft het ons een 100 % veilig gevoel gegeven
Er waren een aantal panelen van de voordeur in een andere kleur geleverd. Wellicht kunnen jullie checken waarom dit precies gebeurd is?
goed en deskundig geadviseerd en netjes geplaatst en mooi binnen de afgesproken tijd. al is het niet de goedkoopste maar zeker het geld meer dan waard.
Geen
Kozijnen zijn keurig geplaatst zolas we van jullie gewend zijn.
Weinig woorden nodig: gewoon top op alle fronten.
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!