Wij hadden geen idee hebben waar we moeten beginnen zijn we heel goed geholpen. De verkoper dacht met ons mee, ook ten tijde van het inmeten en monteren zijn we goed op de hoogte gehouden.
Bedankt voor de review, we wensen u veel wooncomfort toe.
In juni 2024 een uitgebreide afspraak gehad in de showroom. Ik kreeg meteen een offerte. Het werk (vervanging houten kozijnen door kunststof en nieuwe kunststof tuindeur, alles met HR++ glas en nieuwe gevelbekleding aan achterzijde) werd in januari 2025 uitgevoerd. Alles in twee dagen uitgevoerd. Uitvoering was prima georganiseerd. De eerste dag waren er drie mannen aan het werk. De tweede dag 1 man. De beste! Hij stelde er een eer in om alles pico bello af te leveren. En hij was ook een prettig persoon om een koffietje mee te drinken. Ongevraagd heeft hij ook een deur in huis, die klemde, opnieuw afgesteld. Dat hoefde hij niet, maar kan ik zeer waarderen.
Bedankt voor de leuke review, fijn om te horen dat u tevreden bent. We wensen u heel veel woonplezier toe.
Ik kom hier nog een keer terug, prachtige voordeur en woonkamer kozijnen fijne mensen.
Goed om te horen, bedankt voor de review.
Bij het verwijderen is stucwerk beschadigd, dit had voorzichtiger gekund. Van de 2 mannen vertrok er 1 om 14:00 uur, waardoor de andere, ***** ,ruim 12 uur is bezig geweest. De dag voor de kerstvakantie, wat samen met bovenstaande veel stress veroorzaakte. Dit alles komt de kwaliteit van het werk niet ten goede, hoewel **** zijn uiterste best heeft gedaan. De pui met deuren moest gesteld, maar ***** had geen inbussleutel. Gelukkig had ik die zelf. Ik was even weg en niet bereikbaar. Bij thuiskomst werd mij verteld dat het elektriciteitssnoer van de bel niet goed was. Het nieuwe snoer paste niet door het oude gat, dus nieuw gat geboord. Dit snoer is buiten zichtbaar, nog nooit zoiets gezien. Dit moet nog verholpen. Bij de pui moet de rechter deur met kracht ergens doorheen getrokken worden. Vermoedelijk moest er toch teveel gesteld worden. Bij nalopen stond **** bij deze deur en ik bij de andere, dus ik merkte dit pas later. Er kan netter gewerkt worden, er moest heel wat opgeveegd later, ook glas van het balkon. De bok met restmateriaal heeft een maand voor mijn deur gestaan en werd pas opgehaald toen ik daarom vroeg. Het verbaasde me dat de mannen geen hes van Schipper Kozijnen droegen en begrijp dat het zzp’ers zijn die worden ingehuurd. Het spijt me te moeten zeggen dat ik professioneler werk van Schipper Kozijnen had verwacht . Altijd goede verhalen gehoord, mijn buurman heeft er vroeger gewerkt. De samenwerking met **** was fantastisch.
I would highly recommend Schipper Kozijnen - their professionalism and customer service was excellent.
Thank you for your recommendation! We truly appreciate your kind words and are glad we could provide excellent service.
Voelde goed, prettig, betrouwbaar en deskundigheid over materialen, procedure over klus aan nemen en leveren van product
Bedankt voor de review, veel woonplezier toegewenst.
de mannen weten wat ze doen en waren heel vriendelijken duidelijk in hun uitleg
Bedankt voor de review.
Zie titel.
Een 10 goed om te horen, dank u wel en geniet van uw nieuwe producten.
Prima informatie alles goed gegaan
Dank u wel voor het mooie cijfer!
Keurig afgewerkte montage, nette vakbekwame en aardige monteurs
Bedankt voor de mooie review.
Vakkundig en vriendelijk personeel en keurig afgewerkt.
Goed om te horen, bedankt voor de review.
Vanaf bezoek showroom tot uitvoering van de werkzaamheden duidelijke afspraken en informatie. Alleen jammer dat we zelf moesten bellen voor een montage afspraak. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd, deskundig personeel, binnen de afgesproken termijn. Resultaat: zeer mooi.
Bedankt voor de mooie review!
Grote megaklus qua isolatie/kunststof kozijnen/gevel uit laten voeren door Schippers Kozijnen in Opmeer. Kozen voor dit bedrijf omdat wij in de loop der jaren alleen maar via via goede berichten hebben gehoord over dit bedrijf. Klussen die door hen waren uitgevoerd bekeken, zagen er Tip Top uit. Vanaf de allereerste informatie afspraak tot en met de laatste eindwerkzaamheden alleen maar LOF! LOF! LOF! voor alle medewerkers. Verkoopadviseur, monteurs, communicatie etc.etc.etc. Allemaal communicatief, zéér goed te woord gestaan, geholpen en geïnformeerd. Werkzaamheden zéér professioneel en vakkundig uitgevoerd door montageteam!!! Ontzettend blij met de beslissing om in zee te gaan met Schippers Kozijnen. Zullen dit zeker delen met mensen die van plan zijn werkzaamheden uit te laten voeren maar nog zoekende zijn door welk bedrijf.
Wat een fantastische review, bedankt voor uw mooie woorden! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele proces, van de eerste afspraak tot de laatste handelingen. Onze collega’s – van verkoopadviseur tot monteurs – zullen hier ontzettend blij mee zijn, want hier doen we het voor! We zijn trots dat u ons aanraadt aan anderen en hopen dat u nog heel lang plezier heeft van het mooie eindresultaat. Mocht u in de toekomst vragen hebben of iets willen aanpassen, staan we natuurlijk altijd voor u klaar. Nogmaals dank voor het vertrouwen in ons!
1e week oktober zijn bij ons in de gehele woning kunststof kozijnen en deuren geplaatst. De werklieden die dit deden, waren keurig netjes, 4 sterren voor hen. Echter, er waren wat dingen misgegaan. Kapot raampje, kapotte hor, latje dat niet paste, beschadigd aanrecht dat er net half jaar inzat, deur die tocht.. Contact opgenomen met Schipper; alles zou binnen 2-6 weken hersteld worden. We zijn nu 13 weken verder en helemaal niets.. Er is vanuit hen geen contact. Tot 2x toe hebben we een afspraak gehad voor herstel, maar beide keren kwam er zonder afmelding niemand opdagen. Dit valt me heel erg tegen, ik ben zeer teleurgesteld in de afhandeling.
Bedankt voor uw eerlijke review en complimenten over onze werklieden, dat waarderen we enorm. Tegelijkertijd spijt het ons te horen dat de afhandeling van de herstelwerkzaamheden zo teleurstellend is verlopen. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten. We begrijpen dat u zich terecht gefrustreerd voelt door de situatie. Ik wil u verzekeren dat we dit zo snel mogelijk voor u in orde gaan maken. En zorgen dat de herstelwerkzaamheden snel en goed worden uitgevoerd. Onze excuses voor het ongemak en de gemiste afspraken. We gaan er alles aan doen om uw vertrouwen terug te winnen.
Prettige samenwerking. Goede communicatie.
Hartelijk dank voor de review, dat waarderen wij!
Het verbaasde mee in eerste instantie dat ik rekening moest houden met een wachttijd van een half tot driekwart jaar voor het vervangen van enkel een schuurdeur met kozijn. Op de dag zelf was er sprake van een fout in de planning , waardoor er niemand was om 07.00 's ochtends en ik weet ook niet of er iemand was gekomen als ik niet zelf contact op had genomen. Om 09.00 waren ze aanwezig en zijn ze aan e slag gegaan. Doordat ze later waren begonnen kwam ik ook in de knoop met mijn planning,waardoor ik de montageploeg in mijn huis moest achterlaten. Zoals gezegd ben ik zeer tevreden met het eindresultaat. Planningtechnisch liet het te wensen over.
Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat! Wat betreft de planning, dat is natuurlijk niet hoe we het willen doen. Onze excuses voor het ongemak. Het klopt dat er op de dag zelf een fout in de planning was en helaas moest de montageploeg terug naar de fabriek om vergeten materiaal op te halen. Gelukkig hebben ze daarna snel kunnen schakelen en het werk goed afgerond.
Heel blij geen makkelijke klus maar super uitgevoerd.
Een uitdaging gaan wij niet uit de weg, geniet van uw wooncomfort!
Wat een prettig bedrijf om mee in zee te gaan. Van verkoop tot plaatsing echt goed geregeld allemaal. Wij komen hier zeker nog een keer terug bedankt!
Bedankt voor de mooie review, we wensen u veel woonplezier toe!
Wij hebben in oktober onze nieuwe kunststof deur geleverd en gemonteerd gekregen. De deur ziet er prachtig uit, past perfect bij de uitstraling van ons huis en sluit uitstekend. Door de medewerkers zijn wij altijd vriendelijk te woord gestaan. Wij waren ook bijzonder te spreken over de professionaliteit van de monteurs. Minpuntje: het was jammer dat de deur later geleverd werd dan waar wij op hoopten en dat wij er achteraan moesten bellen.
Bedankt voor de review, veel woonplezier met uw nieuwe deur!
De monteurs wisten waar ze mee bezig waren.
Bedankt voor uw review!
Mijn nieuwe kunststof kozijnen zijn een week geleden geplaatst. Tijdens de plaatsing wordt het geheel keurig afgedekt en na afloop weer netjes gemaakt. Werknemers zijn echte vaklui en zeer aardig.
Erg leuk om te lezen, bedankt voor uw review.
conform afspraak en netjes afgewerkt
Bedankt voor de mooie review, geniet van uw wooncomfort!
Fijne mensen. netjes gewerkt.
Bedankt voor de review, we wensen u veel wooncomfort toe.
Wij zijn zeer tevreden over Schipper Kozijnen. Vanaf het moment dat wij de showroom in Amstelveen binnen kwamen werden wij vriendelijk geholpen. Duidelijke en eerlijke adviezen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Afgelopen week zijn bij ons de nieuwe kozijnen geplaatst en zijn zeer tevreden over de monteurs. Werken netjes en zijn zeer vriendelijk. Vanaf ons eerste contact in de showroom tot aan de plaatsing van de kozijnen, zijn wij zeer tevreden. Heb je tussendoor vragen? Geen probleem, zowel telefonisch als per mail snelle reactie.
Wat fijn dat u het zo ervaren heeft, echt zorgeloos meer wooncomfort. Heel veel plezier met uw nieuwe kozijnen.
Het plaatsen van nieuwe kozijnen in het hele huis is een ingrijpende verbouwing, maar bij ons werd alles gedaan om rommel tot een minimum te beperken: er werd voortdurend geveegd, afgevoerd naar de container. Maar het prettigst was wel dat we de indruk hadden dat alles onder controle was, ook het plaatsen van een schuifpui met twee ramen van 180 kg per stuk. Het zit er allemaal prima in en ziet er prachtig uit. Complimenten voor de projectleider en zijn mannen!
Bedankt voor de mooie review, we gaan de complimenten overbrengen. Veel woonplezier toegewenst.
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!