Beste mevrouw van Kemenade, wij vinden dit oprecht heel erg vervelend om te lezen. Graag komen wij in contact met u om hierover te praten. U kunt ons bereiken op 085-7921200 of mailen naar klantenservice@schipperkozijnen.nl graag met vermelding van uw project nummer. Hartelijk dank.
Bedankt voor de mooie review, wij nemen uw feedback mee. Veel woonplezier toegewenst.
Top review, hartelijk dank!
Bedank dat jullie ons een mooie review hebben gegeven :-) ! Heel veel woonplezier met jullie mooie dakkapel! Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Kijk een mooie 8, bedankt voor het beoordelen! Veel woonplezier met de schuifpui gewenst.
Bedankt voor de mooie review, goed om te horen dat u tevreden bent!
Goed om te horen Marleen, bedankt voor de review!
Beste Tom, Wij vinden het echt bijzonder vervelend voor u dat het zo is gelopen. Schipper Kozijnen staat voor kwaliteit. Daar hoort ook een goede service bij en daar lopen we ook niet voor weg. Inmiddels is er contact met u geweest en is er een nieuwe afspraak gemaakt. En we vertrouwen erop dat we alles naar uw tevredenheid zullen afronden. Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Hartelijk dank voor de mooie 8, daar zijn wij blij mee! Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Bedankt familie de Groot dat jullie ons een mooie review hebben gegeven :-) ! Heel veel woonplezier met jullie mooie erker! Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen een mooie review te plaatsen. Daar zijn wij erg blij mee :-)!!
Beste Rachel, met deze mooie review en 5 sterren zijn we erg blij. Hartelijk dank!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en we waarderen het enorm dat u uw positieve ervaring met Schipper Kozijnen hier hebt gedeeld.
Bedankt Gerdien, een prachtige 10 daar zijn wij erg blij mee!!!
Beste Floris, bedankt voor uw review en goed om te horen dat u blij bent met het eindresultaat. Wij vinden het erg vervelend voor u dat u deze ervaring met Schipper heeft. Wij zijn daarom blij met uw melding, zodat wij hier Intern aandacht aan gaan geven. Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Hartelijk dank voor het mooie cijfer, dat waarderen wij! Veel woonplezier toegewenst!
Bedankt Dieter, dit mooie cijfer waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Top review Gerard, hartelijk dank! We zullen de complimenten overbrengen, met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Beste Stephan, dat is goed om te lezen! Bedankt voor de review :-). Met vriendelijk groet, Schipper Kozijnen
Bedankt Petra voor het mooie cijfer, dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Beste Ben, bedankt voor de mooie 8! Wij betreuren het ook ten zeerste, in de ruim 50 jarige historie van Schipper Kozijnen hebben wij dit niet eerder meegemaakt. Helaas ontkomen wij er niet aan om ons prijsniveau aan te passen aan de prijzen die wij vanuit onze leveranciers krijgen doorberekend. Toch willen wij u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en wensen u ontzettend veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Hartelijk dank voor de review, goed om te horen dat een groot deel aan de verwachting voldeed. Als u wilt kunt u foto's maken van de kleine folie beschadigingen en deze toesturen naar klantenservice@schipperkozijnen.nl onder vermelding van uw projectnummer, zij kunnen u dan verder helpen. Veel woonplezier toegewenst! Met vriendelijk groet, Schipper Kozijnen
Bedankt voor de mooie 9 Hans, goed om te horen dat je blij bent met de kozijnen! Veel woonplezier toegewenst. Vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Beste Arie, Bedankt voor uw review, goed om te lezen dat u tevreden bent. Ik zie dat er een afspraak is gemaakt voor 24 april. Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Goedemorgen, hartelijk dank voor het mooie cijfer. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel woongenot toe. Met vriendelijke groet, Schipper Kozijnen
Schipper Kozijnen staat al 50 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!