Hartelijk dank voor de review, dat waarderen wij. We wensen u veel woonplezier toe!
Beste Ton, bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met Schipper Kozijnen.
Beste Cindy, hartelijk dank voor de positieve review! We hebben de complimenten uiteraardovergebracht. Veel woonplezier toegewenst!
Beste Monique, dank voor de mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent! Geniet van de mooie nieuwe kozijnen :-)
Beste Kees, hartelijk dank voor de review! Veel woonplezier toegewenst.
Beste Jean, bedankt voor de uitgebreide positieve review daar zijn wij erg blij mee. De complimenten gaan we overbrengen :-)! (Gelukkig hebben we ondertussen de levertijd kunnen verkorten.) Heel veel woongenot toegewenst!
Bedankt voor deze mooie review, dat waarderen we enorm! Geniet van u mooie nieuwe kozijnen!
Hartelijk dank voor de mooie 10 :-) Veel woonplezier toegewenst!
Beste heer Kemner, allereerst vervelend dat u deze ervaring met Schipper Kozijnen heeft onze excuses hiervoor. De projectleider is bij u langs geweest en heeft de opleverpunten met u doorgesproken en acties uitgezet. Mocht er in het vervolg nog wat zijn dan horen wij dit graag. Wij wensen u veel woonplezier toe!
Originele beoordeling
Bedankt voor de mooie review, veel woonplezier toegewenst!
Beste, wij vinden het bijzonder vervelend dat u deze ervaring met Schipper heeft. Wij hebben u meermaals proberen te bellen om bovenstaande te bespreken. Helaas kunnen we geen contact krijgen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons terug te bellen op 085-7921200.
Goed om te horen, bedankt voor de review!
Dank voor het mooie cijfer, dat waarderen we. Veel wooncomfort toegewenst!
Good to hear, thanks for the review!
Beste Chris, bedankt voor de review! Veel woonplezier toegewenst.
Hartstikke leuk om te lezen bedankt voor de review, geniet van de nieuwe kozijnen!
Goed om te horen, veel plezier met de schuifpui en bedankt voor de review!
Bedankt voor de review, u bent klaar voor de winter :-)!
Dat is goed om te horen! Gelukkig is de levertijd weer korter en kunt u nu eerder van uw nieuwe kozijnen genieten. Bedankt voor de review!
Hartelijk dank voor de mooie review. Veel woonplezier toegewenst!
Top review, hartelijk dank! Geniet van de nieuwe kozijnen.
Goed dat u positief bent, zou u zo vriendelijk willen zijn om foto's te maken van de kleine beschadigingen en deze op te sturen naar klantenservice@schipperkozijnen.nl. Dan kunnen wij dit voor u gaan proberen op te lossen. ^Wendy afdeling Marketing
Bedankt voor de review, veel wooncomfort toegewenst! Over de onderdorpel kunt u mailen met klantenservice@schipperkozijnen.nl.
Bedankt voor de review, goed om te horen!
Beste Edith, Namens Schipper Kozijnen willen wij hierbij nogmaals onze excuses maken voor het feit dat de werkzaamheden die wij bij u hebben uitgevoerd, niet zijn verlopen volgens uw verwachtingen en het kwaliteitsniveaus dat u van Schipper Kozijnen mag verwachten. Hoewel wij ernaar streven om fouten tot een minimum te reduceren, zijn wij een bedrijf met een op maat gemaakt product waarbij een (menselijke) fout verstrekkende gevolgen kan hebben. We zullen het verloop van uw project dan ook zeker aangrijpen om zaken in de nabije toekomst te verbeteren en een soortgelijke situatie in het vervolg te voorkomen. Hopelijk heeft u desondanks ook ervaren dat we als Schipper Kozijnen niet weglopen voor onze verantwoordelijkheid. We hebben er alles aan gedaan om de opleverpunten op te lossen en de producten uiteindelijk opgeleverd volgens het kwaliteitsniveau dat u van Schipper mag verwachten. Nogmaals wij zijn zeker niet trots op het verloop van de werkzaamheden, maar we zijn in goed overleg met u tot een passende oplossing gekomen. Mochten er in de toekomst onverhoopt problemen ontstaan dan kunt u altijd gebruik maken van en vertrouwen op onze garantievoorwaarden.
Schipper Kozijnen staat al 50 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.