prima deur en afgehandeld geheel volgens afspraak

Zie boven

• De aankoop betreft Deuren, Overige producten

alles dat mis kon gaan, ging mis. maar alles werd vrij snel opgelost

Zie hierboven

• De aankoop betreft Schuifpuien

Super blij met het resultaat!

Super fijne ervaring! In de showroom goed geholpen met duidelijk advies en heldere uitleg. De montage ging snel en we zijn enorm blij met het eindresultaat. Absoluut een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Redelijk positief

Zoals ik al aangaf ben ik redelijk positief over Schipper kozijnen. Echter had ik bij zo’n groot bedrijf die al 50 jaar bestaat er iets meer van verwacht. En begrijp mij goed fouten mogen gemaakt worden bij werkzaamheden dat is menselijk. Maar als er fouten gemaakt worden in communicatie naar opdrachtgever Dan is dat een Heel ander verhaal Om niet te negatief over te komen hier mijn uitleg hierover. Mijn aluminium schuifpui kozijn van 25 jaar ging niet meer lekker op en dicht op het handvat stond schipper. Dus deze op gezocht op het internet en kwam daar schipper kozijnen tegen al 50 jaar (later bleek dat de handvat schipper familie is) Heb toen het telefoon nummer gebeld wat op de site stond. En werd daar door een vrolijk dame te woord gestaan. Zij begon mij vragen te stellen zodat zij mijn beter kon helpen. En ze gaf ook aan dat een plaatsing een half jaar zou kunnen duren en of dat géén bezwaar zou zijn. Na deze informatie kwam de afspraak tot stand in de showroom te Gouda. Op de dag van de afspraak werd ik vriendelijk ontvangen. En ben ik samen met de verkoper mijn keuze gaan samenstellen. Nadat alles rond was en de koop rond was. Werd ik gebeld door iemand die de schuifpui kwam in meten. Na wat inmeet en wat vragen ging hij weer weg (later bij de informatie van de monteur stond alles netjes en duidelijk vermeld) Daarna Kwam er regelmatig mails binnen hoe de procedure verliepen en natuurlijk de aanbetalingen. 2 weken voor de plaatsen van mijn nieuwe schuifpui kreeg ik een telefoontje van de planner met de mededeling dat de schuifpui op Maandag 27 oktober geplaatst zou worden vanaf 7.00 uur Op 27 Oktober rond 6.30 uur stonden de monteurs al voor de deur. Om 8.00 uur géén vrachtwagen met kraan 9.00 uur nog niets toe ging de monteur te bellen. Van de ene naar de andere bellen. In deze gesprekken kwam naar voor dat de schuifpui en vrachtwagen niet in de planning stonden. Na meer telefoontjes kwam er om 11.30 uur een vraag van de monteur met de telefoon a

Kozijnen + glas

Bij Schipper Kozijnen hebben we onze kozijnen + glas laten vervangen. Alles is van goede kwaliteit en het aanzicht van ons huis is prachtig geworden, hartelijke dank. In de showroom zijn we geholpen door Walter, een meedenkend en correcte man. Het proces van alles uit te tekenen & de offerte verdient vijf sterren. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en goed geadviseerd hoe in de praktijk vorm te geven. Het inmeten is gedaan door Michel, een precisie in zijn werk. Ook het plaatsen van de kozijnen + glas is goed verlopen. De monteurs werken netjes en laten alles opgeruimd achter, fijn! Echter was de afhandeling van opleverpunten teleurstellend, fout op fout en een te lange periode van het laatste afhandelen (een jaar). Hierin valt te verbeteren.

• De aankoop betreft Kozijnen

Vanaf het eerste contact de laatste afwerking perfekt

Wij hebben in ons dakkapel nieuwe kunstof kozijnen laten plaatsen door Schipper Kozijnen. De kwaliteit is hoog. Het offerteproces verliep soepel en op alle vragen werd adequaat gereageerd. Zeer vriendelijk personeel. De dag van plaatsing verliep gesmeerd. De kozijnen zijn zeer keurig geplaatst door aardige en vakbekwame werklieden. De binnenkant is de volgende werkdag prachtig afgewerkt. We zijn zeer blij met onze nieuwe kozijnen inclusief mooie verduistering gordijnen en horren. PS ik kan werkelijk niets bedenken wat minder ging.

Wat een comfort!

Wat een verschil! Sinds Schipper bij ons nieuwe kozijnen heeft geplaatst, is de tocht en kou volledig verdwenen. Het huis voelt nu meteen behaaglijk aan. Zelfs op koude dagen. En het fijne is: we kunnen nu wél goed ventileren, zonder dat het oncomfortabel wordt. Frisse lucht én warmte binnen houden. Ideale combinatie. Alles liep soepel. Van advies tot montage. Vakkundig, netjes en duidelijk. Je merkt dat ze weten wat ze doen. Wij genieten elke dag van het extra comfort. Absoluut een aanrader!

Betrouwbaar en A-kwaliteit

Super tevreden over Schipper Kozijnen. Fijne communicatie en duidelijke afspraken. Ze leveren prachtige kozijnen en denken echt met je mee. Alles wordt netjes en vakkundig gemonteerd. Een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert.

• Kennis en vakmanschap
  • De aankoop betreft Kozijnen, Deuren, Schuifpuien, Dakkapellen, Overige producten

goede communicatie

Je word goed op de hoogte gehouden van alles Mensen die het plaatsten waren erg secuur en oplettend , bij weg gaan alles netjes opgeruimd Op het stof na ☺ leek het of er niets veranderd was Maar wat een verademing , er was haast geen geluid meer van buiten af naar binnen en alle tocht was weg Schipper en medewerkers krijgen eigenlijk een 10 en ik zou zeker weer met ze in zee gaan als ik weer een klus zou hebben

• De aankoop betreft Kozijnen

Heel blij en zeer tevreeden

Ze hebben goed meegedacht en de monteurs zijn zo leuk. Ze hebben het prachtig gemaakt.

Boven verwachting

Mooi product en we zijn volledig ontzorgd, het was een klus maar alles weer netjes opgeruimd en klaar.

Prima geregeld

Van begin tot eind super geregeld. Ook complimenten voor het team dat hier aan het werk is geweest

Zeer slecht!!!

Had een afspraak gemaakt bij vestiging in groningen voor offerte dakkapellen alle maten en foto’s gemaild. Bij binnenkomst krijg ik te horen dat er niets bekend is en dat ze op dit moment geen dakkapellen kunnen leveren. Dat had je ook via de mail kunnen laten weten, dat had mij een reis bespaart en een grote teleurstelling.

• Verkoopadvies N.v.t.
  • Montage N.v.t.
  • Kwaliteit van de producten N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.
  • De aankoop betreft Dakkapellen

Uitstekende keuze

Uitstekende keuze geweest om onze kozijnen door Schipper te laten maken en plaatsen.

Super, geweldig.

Vakkundig en goed.

• De aankoop betreft Kozijnen, Deuren

Zeer tevreden met verschillende uitgevoerde opdrachten

Denken met je mee en houden zich aan de gemaakte afspraken. Werken efficiënt en netjes.

Vakkundig en goed

Goede en netjes goede monteurs

• De aankoop betreft Deuren

Duidelijk, goed en prettig

Bij onze eerste kennismaking werden we uitgenodigd voor een rondleiding door de fabriek (ivm de open dag). Dit gaf ons een goed beeld hoe de kozijnen en deuren gemaakt worden. Dit heeft ons mede doen besluiten om een bestelling te plaatsen.

Heel goed

Heel goed

• Montage
  • Kwaliteit van de producten N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • De aankoop betreft Kozijnen

Ben erg tevreden over de kozijnen en afwerking . De mensen die het hebben geplaatst. Ze hebben alles netjes opgeruimd en goede uitleg gegeven over de ramen. Ondanks dat er in het begin een paar dingen misgingen hebben ze alles netjes opgelost en op tijd afgemaakt.

Eerlijk en netjes

Hele proces van uitzoeken, voorlichting, leveringen en plaatsing is goed verlopen. Vooral het vakmanschap bij het plaatsen van de schuifpui is bijzonder goed te noemen.

• De aankoop betreft Schuifpuien

Eindresultaat goed maar ging niet zoals ik had gehoopt.

De monteur op de stoep en ik vroeg ben je alleen, ja zei hij. Dat ben ik niet gewend van Schipper ze komen altijd met z’n tweeën. Maar hoe ga je dan alleen de steiger opzetten die een dag van tevoren al voor de deur was afgeleverd. Oh die heb ik denk ik niet nodig? Ik zeg maar die steiger moet ik wel betalen, die ligt hier niet zonder dat het mij niets kost. Hij gaf geen commentaar en heeft de steiger wel gebruikt. Monteur naar boven en begon te slopen met gevolg dat mijn open trap en beneden etage vol kalk lag. Ik naar boven en zei maar in de offerte stond dat alles afgeplakt zou worden. Ja, dat doe ik straks, en over de troep heen daarna een soort loper gelegd. Klinkt als een verhaal maar echt waar, gelijktijdig bij mijn naaste buren op dezelfde dag werden de kozijnen van WERU niet vervangen maar opnieuw geschuurd en weer mooi gemaakt. Ja zei mijn monteur dat had bij ons ook gekund en dat doen wij ook. Al mijn kozijnen zijn door Schipper zeer naar tevredenheid vervangen in de loop der jaren. Ik heb zelfs glas in lood ramen door Schipper laten monteren. Als u bovenstaande heeft gelezen begrijpt u dat ik er geen goed gevoel aan heb overgehouden. Schipper kozijnen heeft met de monteur gesproken zodat dit niet meer voorkomt bij een andere klant. Ik heb een bos mooie bloemen gekregen. En zoals ik mijn beoordeling begon in het begin van dit review, het eind resultaat was goed.

ik ben tevreden

Helaas ging de afhandeling rond de asbest-controle niet goed. Ik kreeg aanvankelijk een rapportage dat er geen asbest was gevonden. En later na een tweede controle was er wel asbest. daar werd ik niet vrolijk van. Dat moet echt veel beter. Een paneel was niet in de juiste kleur geleverd. dat zal nog worden opgelost. In afwachting daarvan ziet u hier mijn voorlopige ervaring en beoordeling.

• Service N.v.t.
  • De aankoop betreft Deuren

Alles naar tevredenheid.

Het enige minpuntje was het toesturen van de offerte: het verkeerde emailadres, waardoor enige vertraging. Verder is alles verlopen volgens afspraak: vlotte en nette montage, prettige monteurs, alles na afloop netjes opgeruimd resp. afgevoerd. Onze achterpui ziet er nu keurig uit, zowel binnen- als buitenkant. Nu al, 3 weken na het plaatsen, een duidelijk voelbare verbetering van de isolatie. We zijn tevreden dus!

Topervaring

Zeer positive ervaring,keurig werk achtergelaten. Prima service en de mannen die kwamen plaatsen waren vakkundig en hebben de boel keurig opgeruimd achtergelaten.Kan ze zeker aanbevelen.

Middelweg 11

1716KB Opmeer

085 79 212 00

Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!