Schipper Kozijnen, wat een top bedrijf! Na ons eerste mailtje supersnel contact. Tijdens het adviesgesprek uitstekende voorlichting. Alle afspraken en de kostenbegroting zijn helder en transparant. Bovendien wordt alles duidelijk gecommuniceerd. De beloofde datum van plaatsing van de kozijnen wordt keurig nagekomen. De plaatsing van de kozijnen liet niets te wensen over, wat een vakmannen!! Ze komen op tijd, zorgen voor goede bescherming van vloerbedekking e.d., werken hard door, ruimen alles keurig op. Daarnaast geven zij heel goed advies over het onderhoud van de kozijnen. Mochten wij ooit nog een kozijn laten vervangen, dan gaan wij dit absoluut weer regelen via Schipper Kozijnen.
In de showroom vriendelijk geholpen met een verkoper met kennis van zaken, de vervolgstappen werden ook duidelijk gecommuniceerd en de monteurs waren erg netjes en hebben prachtig werk afgeleverd. Complimenten!
Bedankt voor uw review, we wensen u heel veel wooncomfort toe.
Goed werk verricht
Bedankt voor uw review, veel woonplezier toegewenst!
Meer dan tevreden dank schipper
Dank voor de 10, daar zijn we heel blij mee!
We zagen er echt tegenop want je hoort tegenwoordig best veel van die horrorverhalen over verbouwingen die heel lang duren en waarbij je beunhazen over de vloer krijgt. Nou niet bij Schipper hoor! In de showroom werd echt de tijd voor je genomen en kon je de kwaliteit van de producten zien en voelen. De projectleider kwam bij ons thuis om alles te controleren en de monteurs hebben echt vakwerk geleverd. Ik kreeg zelf een video toegestuurd op het moment dat mijn kozijn in de fabriek werd gemaakt. Het ziet er schitterend uit en in de buurt vroegen ze al bij wie we het vandaan hadden. Ik kan Schipper zeker aanraden!
Kijk dit vinden we leuk om te lezen! Bedankt voor deze mooie review, we wensen u heel veel wooncomfort toe.
Recent onze beneden kozijnen laten vervangen incl 2 schuifpuien, alles onderhoudsvrij in prachtig kunststof. We zijn ontzettend goed geholpen bij het maken van verschillende keuzes, alles werd duidelijk uitgelegd. Ook over de montagewijze etc. Kortom wij zijn heel tevreden over Schipper!
Wat goed om te lezen, vriendelijk bedankt voor deze review!
Alles was van begin tot eind goed voorbereid. Aardige mensen en vakwerk, super blij mee!
Wat fijn om te horen, bedankt voor de review!
Duidelijk advies, deskundige en vlotte installatie. Alles netjes achtergelaten. Goed communicatie bij planning.
Bedankt voor de mooie review!
Ze begonnen om 7 uur met het eruit halen van ons voordeurpui, voordeur en stenen muurtjes. En om ongeveer ½ 5 waren ze klaar. Echt mooi werk geleverd en zijn superblij met het eindresultaat.
Super om te lezen, bedankt voor uw review. We wensen u veel woonplezier toe!
Vakkundige mensen vuil en rommel netjes opgeruimd netjes strak gemonteerd en dag eerder klaar als volgens planning Vloer werd netjes afgedekt met Primacover
Wat fijn om te horen, bedankt voor uw review! Geniet van uw nieuwe wooncomfort.
Blij met het resultaat en ook hoe het in totaal allemaal is gegaan.
Bedankt voor uw review, we wensen u veel woonplezier toe!
Prachtige kwaliteit en het hele proces ging soepel heel tevreden zijn we dank schipper.
Bedankt voor de review!
Helaas moest was de oorspronkelijke afspraak door een foutje bij de planning verzet worden. Gelukkig kon men met 2 monteurs een afspraak maken op een zaterdag. Klasse van ze. Lekker vlotte monteurs die de voordeur perfect geplaatst hebben.
Vriendelijk bedankt voor uw review. We wensen u veel woonplezier toe!
Ons bezoek aan de vestiging in Gouda gaf een goed beeld van de ruime keuzes die konden worden gemaakt. Dat dit op een zaterdag kon was heel prettig. Na de keuze is er snel contact opgenomen voor de datum van montage. De montage verliep zeer vlot, kundig en nauwkeurig met steeds uitleg door de monteurs over de gemaakte tussenstappen.
Bedankt voor uw vertrouwen en de review. We wensen u veel wooncomfort toe!
geweldige service en vriendelijke mannen die het uitvoerden
Bedankt voor uw review, dat waarderen wij!
Goede communicatie, snelle antwoorden. Professioneel advies en uitstekende producten.
Bedankt voor de mooie review!
Vriendelijke en goede service en een prachtige dakkapel. Hij zat er binnen een ochtend op en nu is onze ouderwetse jaren 80 woning opeens modern. En wat een ruimte! Wij zouden het iedereen aanraden.
Wat goed om te lezen, veel woonplezier gewenst!
zeer vriendelijke, meedenkende en netjes werkende monteur. helaas was de medewerker die kwam opmeten vergeten te vertellen dat er een stuk uit de muur gezaagd moest worden. als dit bekend was zouden wij maatregelen genomen hebben. verder alles prima geregeld
Bedankt voor uw mooie woorden over onze monteur, fijn om te horen dat alles netjes is uitgevoerd. Uw opmerking over het zagen begrijpen we goed. Dit had vooraf duidelijk afgestemd moeten worden, zodat u zich kon voorbereiden. Jammer dat dit niet is gebeurd. We nemen dit intern mee om onze communicatie te verbeteren. Dank voor uw feedback en het vertrouwen in ons.
Onze ervaring met Schipper kozijnen is prima. Het resultaat is heel mooi geworden en het personeel heeft dit netjes gedaan. Hoe mooi tochtdicht alles weer is geworden. We kunnen er nu van gaan genieten. Voor in de toekomst gaan we dit zeker onthouden. Er was nog wel gevraagd voor een terugbelmoment na de oplevering wat betrefd de asbest sanering. Dit is nog niet gebeurd. Vr Groet Fam Paauw Nieweweg 26 A Anna Paulowna.
Bedankt voor de mooie review, ontzettend leuk dat u zo tevreden bent. Betreft de vraag over asbest deze heb ik doorgezet naar uw projectleider en gevraagd of hij contact met u wilt opnemen hierover. We wensen u veel woonplezier toe!
Uitstekende communicatie: vriendelijk en met veel geduld. Houden constant een lijntje. Afspraken worden nagekomen en last but not least… we zijn onder de indruk van de kwaliteit en vakmanschap bij de plaatsing. Petje af.
Goede survice goed geholpen van begin tot het eind van bestelling tot plaatsing.
Showroom en montage waren uitstekend
Voordeur is erg mooi geworden en netjes geplaatst nu afwachten hoe het straks met de dakkapel gaat als dat ook zo netjes wordt afgeleverd
11 april 2025 werd onze aluminium schuifpui geplaatst. Maar er was een schade ontstaan. Jammer dat de weg naar herstel zo lang moest duren. De klanten communicatie laat veel steken vallen. Met veel doorzettingsvermogen onzerzijds is de klus( na plaatsing van een nieuwe pui op 21 november 2025) op 5 maart 2026 afgerond. De pui is mooi geworden, maar de service naar de klant vraagt om veel verbetering.
Hartelijk dank voor het prettige contact en uw geduld. We begrijpen dat het traject langer duurde en de communicatie beter kon. Des te meer waarderen we uw vertrouwen. Fijn dat we het samen goed hebben afgerond.
De beide kunststof deuren met kozijnen zijn overeenkomstig de afspraken geleverd en zijn vakkundig gemonteerd. Na de montage is alle afval en rommel opgeruimd en afgevoerd. Ook de oude deuren en kozijnen zijn afgevoerd.
Middelweg 11
1716KB Opmeer
Schipper Kozijnen staat al 55 jaar voor de beste kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien. We maken ze in onze eigen fabriek, met alle aandacht. De kwaliteit van onze producten zit ook in onze dienstverlening. Want we zijn een fijn bedrijf met 200 vakkundige, betrokken en trotse medewerkers. We doen alles voor onze klanten; dat voel je meteen!