Er was onduidelijkheid over wie verantwoordelijk was voor het bestellen van de nieuwe banden, zowel vanuit mijzelf als de bandenservicepartner van ProLease, omdat ik nog geen set winterbanden had. Na heen en weer gestuurd te zijn, heeft de bandenservice uiteindelijk zelf de banden besteld, hoewel dit volgens hen niet de gebruikelijke werkwijze is.
Zoals men mag verwachten een snelle en goede service
Ik wilde online mijn bandenwissel aanmelden wat niet lukte. later ben ik terug gebeld door een medewerker van bandenprof service center. Zij gaf aan dat ik nog winterbanden onder mijn auto had en dat ik daarom geen wissel kon aanvragen. dat was niet zo, door een administratieve fout is mijn laatste wissel niet verwerkt. we hebben telefonische een afspraak ingeplant zodat ik mijn banden kon wisselen bij bandencenter in Heerenveen. aangekomen op de afspraak was mijn afspraak niet doorgekomen. gelukkig had hij wel tijd. Ik heb afgesproken met de bandenleverancier dat ik heb rechtstreeks bel en het niet meer regel via Prolease. dit werkt zo niet. Maar dit was nooit zo!
De afspraak kon op korte termijn plaatsvinden en binnen 3 kwartier kon ik wegrijden op mijn nieuwe banden.
Snel afspraak kunnen maken en alle werkzaamheden zijn tijdens de afspraak snel naar tevredenheid uitgevoerd.
Er was in eerste instantie iets niet goed na overhandiging van mijn auto, hier hebben ze direct op geacteerd en mij een oplossing aangedragen d.m.v. een leenauto en de volgende dag mijn auto kunnen maken.
Zeer tevreden, vriendelijk, goed en snel geholpen door Remco's bandenservice in Roermond.
Werd vriendelijk ontvangen, banden werden professioneel gecheckt en gewisseld, kon vlot weer door (niet veel langer dan een kwartier). Prima!
Ik kon er zonder afspraak terecht, en werd snel vakkundig geholpen. Een schroef in de band was de boosdoener.
Met bandenprof valt niet te communiceren. Nemen de telefoon niet op, bellen niet terug. Vergeten zomerbanden naar de juiste locatie te sturen. Na twee maanden nog steeds geen zomerbanden Als je de kwaliteit en service van de vorige bandenservice gewend bent is dit dramatisch. Gaat alleen maar om contracten en geld niet om de lease rijders veilig op weg te krijgen
Behulpzaam, vriendelijk en uiteindelijk goed resultaat
Werkzaamheden goed uitgevoerd. Goed geholpen door bedrijf
4 nieuwe banden gemonteerd
Prolease had mijn banden niet afgestuurd naar het banden bedrijf waardoor de wisseling niet plaats kon vinden. Peter Post banden heeft het daarna geregeld.
Ik heb eigenlijk alleen contact met Hazeleger in Harderwijk, dus deze beoordeling gaat dan ook over Hazeleger. De bandenservice van Pro-Lease daar heb ik alleen mail contact mee.
Bij de aanmelding van de afspraak om mijn banden om te wisselen was iets niet goed gegaan. Echter belde ik ze in de ochtend of de afspraak doorging ondanks dat ik geen bevestiging had ontvangen. Geen probleem en kon gewoon komen op de aangevraagde tijd. Het ging weer super snel. Ze hebben een prettige en schone wachtruimte, zodat je gewoon kan werken.
Prima service, plek om even de laptop open te klappen. Veel leestafel gezien, maar eindelijk een met een Aardschok (altijd pluspunten!)
Vlotte wissel, minder prettige zit/wachtruimte. Wel koffie gekregen, nette jongens daar. Oud pand.
Xxxxx
Bij aankomst van de garage blijkt dat de banden niet geleverd zijn. Garagehouder neemt contact op met prolease en krijgt te horen zijn we vergeten meer niet. Nu wachten tot banden geleverd zijn en weer terug. Van prolease niets gehoord of een vorm van excuus gekregen. Zwaar teleurstellend en nu maar afwachten hoe snel het geregeld is.
binnen een uur was ik klaar
perfecte organisatie en meedenken met de klant
Direct, gemakkelijk en snel geregeld. Fijne ruimte om te wachten op je auto en de aangegeven tijd komt precies overeen. Top
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder