nakomen gemaakte afspraak, 8.30 afspraak vervolgens de auto tot 8.50 buiten op de parkeerplaats gestaan. Dit zou naar mijn mening toch wel eerder kunnen als je om 8.30 een afspraak hebt.
Prima service.
Verkeerde banden zijn gemonteerd. Dit was niet de fout van de garage maar vanwege foutieve informatie van ProLease. Zelfs na bellen van garage / mijzelf bleven jullie bij standpunt. Uiteindelijk nog eens nagekeken en weten te overtuigen dat de onjuiste banden erop lagen. Uiteindelijk zijn de juiste banden in een nieuwe afspraak gemonteerd. Heeft me in totaal 2 uur extra tijd gekost.
Medewerkers mogen communicatiever zijn. Uiteindelijk goede nieuwe winterbanden gekregen zonder uitleg (blijkbaar waren de vorige versleten). Instrumentenpaneel gaf aan lekke band bij het wegrijden. Ik moest zelf in het instructieboekje opzoeken hoe ik de melding lekke band en onvoldoende bandenspanning moest resetten. Koffie in wachtruimte kan beter (is niet belangrijk maar wel voor de 'beleving').
Afspraak via internet. Open tijdslot om 10.00. Bevestigd. Bij brengen auto blijkt 10.00 vaste koffiepauze te zijn. Lange wachttijd dus. Ook montagetijd was lang, 45 minuten, terwijl normaal 30 minuten is. Wachtruimte ruikt erg rook. Velgen worden niet schoongemaakt
Ik heb 24-10 mijn winterbanden laten wisselen bij Wiegerinck Hengelo. Nu had ik de afspraak om 8:30 echter was ik al eerder aanwezig gelukkig konden ze er bij aankomst direct aan beginnen. Ik heb helaas tot 10 uur moeten wachten tot de banden eindelijk gewisseld waren. Door de haast die ik had ivm afspraken heb ik snel de sleutel in ontvangst genomen en ben naar mijn klant bezoek gegaan. Echter later ben ik er achter gekomen dat de afdek doppen van de lichtmetalen velgen (5 per velg) voor de helft gebroken waren. daarnaast is waarschijnlijk met de banden wissel of het balanceren iets niet goed gegaan want alle velgen zijn beschadigd. Ronde afzet in de velgen lak!
Online afspraak gemaakt - banden gemonteerd op afgesproken tijdstip en binnen vooraf aangegeven tijd. Verder geen bijzonderheden.
Het enige probleem is dat de tijden aangegeven op de ProLease site voor tijdslot reservering niet overeenkomt met de tijdsloten van de garage. Zij hebben mij nog gebeld om iets te schuiven. Hier kan ProLease nog wat verbeteren op de website.
Banden & Wielen Centrale Oss is ook het adres waar ik privé gebruik van maak. Sercvice altijd top!
heel makkelijk en prettig!
De afspraak is aanvankelijk gemaakt op 26 September, maar het duurde erg lang voordat de bevestiging kwam: op 13 oktober (2 mails). De dag daarvoor heb ik de afspraak verzet van 20 naar 27 oktober. Op 19 oktober krijg ik een SMS voor de afspraak van 20 oktober. Dat is slordig! In de week van de afspraak ben ik door autobedrijf Marc Reesink gebeld om mijn auto te koemn halen en brengen. Dat is prettig!
Prima ,snel en correct
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder