Alles top geregeld
De bandenwissel is niet doorgegaan omdat de banden niet geleverd waren. Ik kreeg dat te horen toen ik arriveerde bij de garage. Ik wordt nog gebeld wanneer de afspraak kan worden gemaakt. Op dit moment dus helaas nog geen bandenwissel gehad.
Prima bedrijf. Kom er al jaren.
Verkeerde winterbanden onder de auto; nieuwe afspraak kost mij natuurlijk extra tijd en stond ook niet op het afgesproken tijdstip in de agenda. Door schuiven met een andere afspraak van mij kon ik er alsnog op de door hen geregistreerde (maar niet afgesoroken) tijd zijn. De oorzaak bleek een administratieve slordigheid te zijn. De juiste bandenset wordt nu onder de auto gezet. Daar is verder netjes over gecommuniceerd (incl. excuses voor de ontstane situatie).
Het verwisselen van de zomerbanden voor winterbanden duurde wel erg lang. Verder geen klachten.
Stond rond 8 uur voor de deur. Voor dat de winterbanden er op zaten was ik 2 en een half uur verder. De velgen waren daarna zo smerig dat ik die ook nog een half uur zelf mocht schoonmaken. Kan nog heel veel verbeterd worden aan de service. Hoop niet dat het weer zo gaat als de zomer banden weer terug gezet worden anders is dat gelijk de laatste keer geweest.
Moest heel erg lang wachten tot mijn winterbanden erop zaten. Ze waren er binnen 10 minuten af, maar daarna heeft het bijna een uur geduurd voor er weer iemand mee aan de slag ging. Zeer vies kantoortje waar je moet wachten en hartstikke koud. Toen de banden er uiteindelijk onder zaten, reed ik weg en begon er een melding dat de bandenspanning niet goed was. UIteindelijk zelf de bandenspanning gecontroleerd en boardcomputer gereset...
Dank voor flexibiliteit in verband met vertraging door file.
Vervangen van de banden duurde veel te lang. Heeft van 15:15 t/m 16:50 geduurd. Toe ik kwam starte hele ploeg eerst met koffiedrinken. Euromasters doet dit in 30-45 min!
Ik had een lekke band. Kon snel terecht voor vervanging met winterbanden. Ze gaan mijn zomerband plakken.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder