Prima en snelle service, goede koffie en een prettige plek om even te werken.
Relaxte gasten, snel klaar!
Vlugge service+/- 30 minuten geen wachttijd bakkie koffie aanwezig was 10 minuten te vroeg maar kon meteen naar binnen rijden.
Graag had ik van u van te voren vernomen dat de vervangende banden geen A-merk mochten zijn Ik betreur dit ten zeerste, als ik kijk naar mijn slijtage denk ik dat u dit niet had moeten doen. Hier ben ik dus wel ontevreden over!
Afspraak ruim van te voren gemaakt. Het bedrijf zat ergens achteraf, er was geen mogelijkheid om je auto veilig te parkeren, het leek meer een autosloperij dan een bandenservice. Aangekomen op de ochtend van omzetten op de afgesproken tijd was er het volgende: 1) De banden waren (nog) niet aanwezig 2) Moest ik 2 keer bellen om te vragen of de banden al om de velgen zaten 3) Moest ik zelf de banden + velgen nog onder de auto zetten. 4) Bleken de banden niet correct gebalanceerd Ik heb nu de zomerbanden thuis liggen en betaal liever extra geld om de banden tijdig en correct zelf bij een ander te laten omzetten.
Zeer flexibel, eindelijk een keer een mooie opgeruimde zaak, ipv een shabby omgeving.
De afspraak is afgezegd daar ik schade heb opgelopen aan de auto waardoor deze nu gemaakt wordt bij Van Straaten in Gouda.
Prima communicatie, mogelijkheid om snel tot een afspraak te komen. Correct en klantvriendelijk.
Zeer vlotte, snelle en vriendelijke uitvoering!
Moest 40 minuten wachten terwijl de wachtkamer leeg was. Daarnaast was wat meer informatie over de nieuwe band gewenst geweest. Verder prima service
Ik kon snel terecht voor de bandenwissel.
Ik kan niet beoordelen of de werkzaamheden (bandenwissel) goed zijn uitgevoerd. In het verleden liet ik dit bij Euromaster doen en moest ik altijd na 50 km terugkomen om de wielen (bouten?) nog beter vast te draaien. Is dat hier niet nodig, omdat ze in één keer meteen goed vastzitten óf...? Verder een detail:de werkhandschoenen vond ik later nog in mijn auto (heb ik weer terug gebracht).
Afspraak maken is simpel, personeel was vriendelijke. Enig minpunt is dat het ruim een uur duurde voordat ze uberhaupt m'n auto aanraakten. Beetje gek dat de werkzaamheden om 11u beginnen als mijn afspraak om 10u is...
Zelf erachter gekomen dat mijn eerste online gemaakte afspraak nooit is aangekomen bij de garage naar keuze. Tweede afspraak uiteindelijk wel bevestigd, maar helaas kon dit opeens alleen nog bij een bedrijf wat meer dan 20 kilometer uit mijn route ligt. Bij dit bedrijf was men niet op de hoogte dat bandenprof zelf de te wisselen banden had afgeleverd, waardoor er nog enige verwarring bestond voordat men tot wisselen kon overgaan.
Vorige keer top . Nu zelf erachteraan moeten gaan. Terugbelafspraak niet nagekomen.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder