Goede ervaring geen problemen
Uitvoeringstijd voor bandenwissel in vergelijking tot Euromaster veel langer (factor 2). Na wissel maken de banden veel lawaai
Duurde ruim 1,5 uur. Euromaster was een stuk sneller voor zelfde service.
Ik had om half 9 een afspraak. Mijn auto werd pas om 8:55 naar binnen gereden. In totaal heb ik 2,5 uur moeten wachten voordat ik mijn weg weer kon vervolgen, en dat alleen voor het plaatsen van mijn zomerbanden. Na het krijgen van een bescheiden “ja sorry” ben ik vertrokken. Mijn ervaringen met deze garage zijn niet zo goed. Ik ga er daarom liever ook niet meer heen.
Miscommunicatie, computersystemen die niet werken. Vaktechnisch goed geholpen, maar alles eromheen kan nog wel eens onder de loep gelegd worden.
De bandenwissel zelf is goed verlopen, maar helaas heeft de actie een ruime 1,5 uur geduurd. Dit in tegenstelling tot andere ervaringen (bv. Euromaster) waar ik hooguit 20 tot 25 minuten hoefde te wachten. Daarnaast viel het mij op dat de velgen erg vuil terugkwamen uit de bandenwissel. Lijkt op smeer oid.
1. De afspraak gemaakt op de website werd niet bevestigd. Na enkele dagen zelf maar contact gezocht. in overleg kwam het beter uit een dag later te doen. Dit is niet over en weer gecommuniceerd 2. De wachttijd was best wel fors. Ik was er om 8:15 terwijl de beurt om 8:30 gepland stond. Om 9:40 zelf maar aan de bel getrokken. Toen werd de auto net naar buiten gereden. In het verleden bij bijv. profile tyrecenter stond ik binnen een half uur alweer buiten
1 verkeerde band gemonteerd. 1 band was niet de (zomer)band die er voor de winterwissel onder uit was gekomen? Tevens waren banden niet gevuld met stikstof en was het rechter voorwiel(met stoeprandschade) linksachter gemonteerd. Dag later weer teruggebracht om dit wiel weer terug te wisselen en juiste band niet meer gevonden... Kortom zou er persoonlijk mijn prive auto niet aanbieden om banden te laten vervangen
Banden lagen op het verkeerde adres!!
De medewerkers klagen steen en been dat het druk is, elke keer wanneer ik daar kom. Ik voel me bezwaard om daar mijn banden te komen wisselen. Daarnaast geef ik ze extra tijd om banden te wisselen door naar de stad te gaan en dan nog laten ze me zeker 10 minute wachten op mijn auto.
Los van eerder gegeven antwoorden de volgende opmerkingen: Het wisselen duurt hier een uur en dat vind ik lang! Ter vergelijking, dit was vroeger bij Euromaster 30 minuten. De voorzieningen voor werken bij dit servicebedrijf zijn slecht, een stoel en een klein koffietafeltje.
Inplannen afspraak via bandenprof site is makkelijk en overzichtelijk echter tot 1 dag voor afspraak heeft het servicebedrijf mij paar keer gebeld omtrent de status van de zomerbanden !? Minpuntje v/d wissel was dat achteraf is gebleken dat het servicebedrijf niet de bandenspanning had ge-reset op de boordcomputer. Vandaar het cijfer 6
Zomerbanden niet aanwezig op dag van afspraak. Ze zouden alsnog geleverd worden op de vrijdag daarna, maar ook dit is niet gebeurd. Uiteindelijk week later alsnog banden vervangen. Slechte communicatie over de voortgang (door uitvoerende garage).
Ten opzichte van een jaar geleden. Ben ik zeker tevreden hoe het gegaan is.
Positieve ervaring met dit bedrijf. Alles gaat in overleg en ook de uitleg na afloop over de uitgevoerde werkzaamheden was volledig en met geduld uitgelegd.
Heel heel slecht !! Op 3 april via website afspraak gemaakt voor bandenwissel twee weken later op vrijdag 20 april. Terwijl ik zat te wachten kwamen ze er achter dat de banden er niet waren (waarom toen pas ?). Nieuwe afspraak gemaakt voor een week later (woensdag 25 april); word ik de dag daarvoor gebeld dat de banden pas een dag later, 26 april, aanwezig zullen zijn. Voor de 3e (!!) keer afspraak gemaakt, nu voor komende week 2 mei a.s. Ik ben nu 1 maand onderweg dus en nog mijn banden niet gewisseld. Hoe kan dit ? Graag jullie feed back en dan niet zo'n auto reply email a.u.b.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder