Ik heb nog steeds mijn banden niet. Bandenprof in Almere was failliet gegaan en derhalve waren mijn banden "zoek". Ik rijd nu met overmatige slijtage mijn winterbanden "op" terwijl als ik in het verleden bij een Profile of Euromaster nooit problemen had. Ik ga ervan uit dat dit even in mijn dossier vermeld wordt, zodat ik niet straks de rekening krijg voor de extra slijtage.
Waar de bandenwissel was is top, echter heft Prolease niet mijn banen geleverd op de plek waar dat gebeuren moest dus misschien handig om daar een enquête over te houden
Prima organisatie!
Er was weinig flexabiliteit bij het maken van de afspraak. ondaks Internet afspraak werd deze gewijzigd i.o.m. De werkzaamheden duurde 2x zo lang als bij Euromaster omdat er op 2 velgen 2 maal dezelfde werkzaamheden werd uitgevoerd omdat de monteur niet oplet op de staat van de banden.
Qua correcte uitvoering kan ik weinig zeggen, maar heel vriendelijk, duidelijk en snel. Ook na x km terug om wat aan te draaien, kon direct tussendoor.
Top bedrijf.
Buitengewoon vlot, adequaat en vriendelijk behandeld.
Wachttijd is veel te lang, bijna 1:30 uur voor het verwisselen van de winterbanden is absurt.
Je merkt dat het wisselen van banden meer een moeten is dan een service aan de bereider, dit ervoer ik wel bij Euromaster Naaldwijk.
Helaas ging er met afspraak maken via de site iets fout. ik kreeg de bevestiging van de afspraak, maar de garage niet, waardoor deze oa niet mijn banden had. De garage heeft dit netjes en snel opgelost, paar dagen later zijn de banden alsnog vervangen.
prima garage, service etc etc echter een echte 'oude' garage; alles een beetje viezig en een koude wachtruimte
Flexibiliteit afspraak maken: Was in eerste instantie lastig omdat de site voor het maken van een afspraak niet werkte. Uiteindelijk heb ik dat via email gedaan. Correcte uitvoering. Onderweg naar huis checkte ik de bandenspanning via mijn display. Het bleek dat 4 banden 4 verschillende bandenspanningen hadden. Er is altijd wel wat verschil, maar de verschillen waren groter dan gebruikelijk. Nakomen afspraken: In een email kreeg ik het signaal dat het ongeveer 1 uur zou duren. Toen ik aan de receptie vroeg hoe lang het ging duren, kreeg ik als antwoord 1 1/2 uur. Na 5 kwartier was de auto klaar. Geen onoverkomelijke zaken, maar wel opvallend.
Prima bedrijf, no nonsense, vriendelijk en flexibel.
geweldig
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder