Correcte service
Snelle service, aardig, prima plek om even te wachten.
Er was een afspraak ingepland om 15:00 uur. Kom ik daar aan, gaan ze eerst hun pauze houden van 20 minuten. Zorg dan dat je geen auto om 15:30 inplant.
Prima zoals altijd
Professionele monteur was zo klaar geen lange wachttijden.
Zie hierboven
Helaas geen leenauto
Het was makkelijk om een bandenwissel ingepland te krijgen, en de werkzaamheden zijn in het geplande tijdvak uitgevoerd.
Ook was het fijn om een werkplek te hebben tijdens de afspraak
Prima service, er mogen wel wat meer tijdschriften liggen. Er lag er maar 1 dus iets meer verschillende bladen komt de wachttijd wel ten goede :-)
Ik had een afspraak gemaakt voor een bandenwissel. Op de afgesproken datum waren de banden niet in voorraad voor mijn type auto. Dit terwijl ik 14 dagen voorafgaand aan de afspraak het type voor- en achterband had doorgegeven nav een vraag van dit bedrijf.
Super en snel geholpen op een dag naar keuze.
De Jong in Zwaag heeft een zeer vriendelijke dame bij de receptie en de banden zijn in een uurtje vervangen. Niks te klagen!
Ze zijn hun afspraak nagekomen en de bandjes zitten er goed onder. geen bijzonderheden.
Ging allemaal goed. Enige puntje van kritiek dat ik zou hebben is dat de opties die ik had allemaal we een half uur van mijn woonplaats afliggen.
Veel mindere service bij aflevering van de voorloop auto. Banden waren zomerbanden en volledig kaal. Niet verantwoord! Ook ruitenwissers in embarmelijke staat.
Afspraak moest verplaatst worden, omdat banden niet waren gebracht.
Foutje gemaakt met de banden maar goed opgelost
GOed
Hele fijne garage, personeel is vriendelijk. Vooral niet te moeilijk doen auto neerzetten en plaatsnemen in de wachtruimte.
Na 10 jaar Athlon in combinatie met Euromaster voor de banden is mijn vorige ervaring matig. Norse mensen bij Euromaster en duurde vaak een uur om naar andere banden te gaan. In huidige situatie duurde de bandenwissel 20 minuten en de medewerkers van BWU waren zeer prettig in omgang. Dus echt in een woord TOP
Aangenaam verrast was ik dat een bedrijf dat de winterbanden er op zet de auto teruggeeft na gedane arbeid en deze zo wel van binnen als van buiten gereinigd is kort om net dat beetje extra service wat indruk maakt
prettig
De service op locatie (Oss) was efficient en keurig. En het was zelfs mogelijk om op het laatste moment (in de drukste weken) te verzetten.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder