De datum die ik via de afsprakenplanner heb gemaakt werd door de bandenprof afgebeld omdat dit niet gesynchroiseerd was met hun eigen planning. Afspraak is uiteindelijk mondeling verplaatst. Voor de rest kom ik er graag en de service is er prima.
Betreft simpele bandenwissel dus geen nadere toelichting nodig. Klantvriendelijk behandeld met kopje koffie. Telefonische bereikbaarheid heel soms lastiger ingeval van drukte
liever doe ik mijn banden bij mijn merk dealer nu moet ik 2 afspraken maken en kan t niet in mijn eigen plaats
prima service en goede koffie tijdens wachten
Gemaakte afspraak moest van mijn zijde verplaatst worden. Kon zeer flexibel terecht.
Het stuur staat scheef bij rechtdoor rijden, dus moet nog een keer terug. Daarnaast was de auto een week er voor bij de Peugeot garage, dus kost extra tijd om dan weer naar een garage te moeten op 20 minuten rijden van mijn huis. Ik snap de keuze voor een specialist in banden financieel gezien, maar het vraagt voor de klant een stuk extra tijdsinvestering. Ik heb eind maart gebeld en kon begin mei terecht. Daarom mijn lage cijfer voor de flexibiliteit. Ik had de afspraak via jullie planner op een ander moment ingepland. Maar de garage gaf aan dat dat niet met elkaar correspondeert.
vlot afspraak kunnen maken, banden snel gewisseld, prima kunnen werken tijdens wachten
Prima ervaring. Enige punt van kritiek is dat ik een afspraak om 10uur heb gemaakt en dan te horen krijg dat er eerst 15 minuten koffie wordt gedronken (pauze). Op zich prima, maar maak dan een afspraak om 10.15.
Top service
laatste keer voor onderhoud heb ik een leen auto gevraagd, toen heb ik een daewoo van 16 jaar oud mee gehad, dat was een beetje jammer.
Ik had een afspraak gemaakt om banden te wisselen. Paar dagen van te voren werd ik gebeld met de vraag wat voor soort banden onder de auto zaten. Toen ik een paar dagen later op de afspraak verscheen werd mij gemeld dat de banden die binnen waren gekomen versleten waren. Nieuwe banden waren besteld, maar nog niet binnen. Ze hadden mij wel willen bellen, maar ze hadden mijn telefoonnummer niet. Ik kon een week later opnieuw terugkomen. Heel vreemd dat ze een paar dagen eerder wel in staat waren om te bellen. Had daardoor een beetje het gevoel alsof het een excuus was omdat ze mij vergeten waren.
Ik vind het zeer vervelend dat ik voor elk onderhoudsklusje of een schade naar een ander bedrijf moet gaan. Dit kost mij zoveel tijd. Bij alphabet kon ik gewoon bij de BMW dealer gaan waar alles gedaan werd.
Autobandenservice Van Doorn te Houten is echt een fijn bedrijf.
De werkzaamheden worden wel goed uitgevoerd, maar een Bandenprof vestiging zit niet bij mij in de buurt. Ook heb ik al twee keer een andere Bandenprof vestiging moeten zoeken, omdat men geen zaken meer deed met de vestiging waar mijn banden eerder verwisseld waren. Geef mij maar weer Profile Tyre Center of Banden Masters.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder