alles wordt netjes geregeld!

vriendelijke mensen, netjes geregeld. geen 5 omdat velgen niet netjes schoon zijn. als ze dat doen helemaal super!

Goed, maar duur lang

Aan de service van de garage mankeert niets. Het duurt alleen enorm lang. Een dik uur voor vervangen van banden. Tel daar de reistijd van twee keer 30 minuten bij op en ik ben een ochtend kwijt om mijn banden te verwisselen. ooit gaven jullie aan dat er steeds meer locaties van Bandenprof bij zouden komen. Ik zie dat er nu minder locaties zijn.

Fijne ontvangst. Heb geen minuut langer dan nodig hoeven wachten.

Goed, maar ..

Ik kom nu een aantal keren al bij de bandenservice in Schelluinen. De eerste keren ging het allemaal vrij snel en stond ik binnen een 35 minuten weer buiten. De laatste keer duurde het allemaal wat langer; ik was er om 08:25 en reed zo rond 09:45 weer weg.

Duidelijke informatie en correcte afhandeling

Goede ervaring, afspraak maken ging prima en bevestiging telefonisch was goed. Prima ontvangst bij de bandenwissel en tijdig weer kunnen vertrekken.

Prima!

Vriendelijk personeel, goede service. Het enige wat beter kan is de koffie :)

Keurig netjes en volgens planning afgehandeld.

Geen verbeterpunten te melden.

Goed geregeld, binnen de afgesproken tijd weer rijklaar

Goed geregeld, binnen de afgesproken tijd weer rijklaar.

No-nonsense banden service

Prima geholpen, iets te vroeg aanwezig waarbij verwachting werd gemanaged. Banden conform afspraak omgelegd. Op tijd weer weg.

Top, veiligheid voor alles, banden vervangen terwijl minimale profieldiepte nog niet was berrikt

Zoë hier boven

Banden niet goed uitgelijnd

Graag op korte termijn een nieuwe afspraak gezien de banden niet correct uitgelijnd zijn

top service zoals altijd.

goede service en kwaliteit.

Allemaal erg soepeltjes verlopen

Zeer op tijd geattendeerd voor de bandenwissel. Helpt zeker mee in de wachttijd. Afspraak kon snel gemaakt worden.

Bijna voordat ik mijn koffie op had, zaten de winterbanden al onder de auto

Mijn ervaring bij Docters Autobanden in Eindhoven is altijd zeer positief. Zowel bij het maken van afspraken als de afwikkeling op de dag van de afspraak. Gewoon super service!

Goed en op tijd geholpen

Goed en op tijd geholpen Enige nadeel dat er geen locatie in mijn woonplaats is

Prima !

Wederom zeer goed geholpen.

Uitmuntende service !!

Zoals al jaren het geval is : uitmuntende service (en lekkere koffie).

efficient

Goed geregeld met Vakgarage Brueren en Keetels- Velden

Banden NIET geleverd

Lang vooraf afspraak gemaakt ivm planning. Op zelfde dag van afspraak pas annulering gekregen daar er maar 3 ipv 4 banden geleverd waren! Nu moet er weer OPNIEUW een afspraak gemaakt worden. Je weet toch dat een auto 4 banden nodig heeft!!!!!

alles in orde.

Snel & vriendelijk

Bij Amsterdam Banden ben ik keurig op tijd, vriendelijk en met een glimlach geholpen

doet wat het moet doen

Niet erg gastvrij, maar doet zijn werk wat het moet doen

Snelle service

Ondanks dat ik te laat aankwam, snel en vriendelijk geholpen.

Beusichemseweg 58

3997 MK 't Goy

Over ProLease-bandenservice

‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder