TyrePoint doet meer dan afgesproken, top!

Mijn banden werden verwisseld en ze zagen bij TyrePoint dat meer dingen niet in orde waren. Direct opgelost na overleg.

Altijd goed geholpen bij Antonissen Breda

Via de ProLease-bandenservice uitgekomen bij Antonissen in Breda. Nu voor de 4e keer daar geweest en je wordt altijd netjes en vlot geholpen. Mooie zaak, met een nette wachtruimte en lekkere koffie waar je wat kunt werken/lezen.

Prima, alleen zelf de brug op en af rijden is geen service

Prima gegaan, vriendelijke service en ontvangst. Alleen moest ik zelf de brug op en af rijden, als dat volgende keer weer zo is kom ik hier niet meer.

snel, aardig en lekkere koffie

Kortom hetzelfde als boven. En volgens afspraak. Aardig en professioneel geholpen.

geweldig

Service was op alle vlakken geweldig.

Ik begrijp er helemaal niks van!!!

Auto weg gebracht. Geen terugkoppeling wanneer klaar o.i.d. Zelf einde vd dag auto opgehaald. Mededeling was dat er al winterbanden op zaten?? Ik geloof hier niks van...... Dit is de eerste bandenwissel. Een auto wordt toch niet nieuw afgeleverd met winterbanden? Als dit wel zo is, waarom heb ik dan geen oproep om te wisselen gehad voor de zomer? Waar zijn de zomerbanden dan nu? Bandimex zou dit uitzoeken en met Prolease contact zoeken en mij laten weten hoe of wat? Nog steeds niks gehoord?

Amateuristisch

De eerste keer duurde het 3 uur. Nu neem ik steeds zelf bandenmontage spray mee. Ook lukte ze het niet om de bandenspanningsensoren te activeren. Moest er zelf een tip voor geven ( hoogte bandenspanning).Vorige keren krikten ze aan 1 kant twee wielen van de grond zonder een brug te gebruiken. En nu de laatste keer stond mijn achterbandenspanning bijna op 4(!!) bar. Ook zag ik een beschadiging op mijn velg terwijl ik na 90.000 km nog geen beschadiging heb. Bovengenoemde is ook irritant omdat ik erg zuinig ben. Geef mij maar de dealer, die proberen tenminste echt servicegericht en klantvriendelijk te werken.

Prettige service

Prettige wachtruimte met werkplekken...binnen 40 minuten weer on the road met winterbanden...

Uitstekend!

Goed ontvangst, goede service en goede koffie!

prima geregeld

op tijd met de bandenwissel begonnen en ook klaar, niets te klagen.

Goed geholpen, aardig personeel.

Goed geholpen, aardig personeel. Voordat je het weet sta je weer buiten.

Goede service, lastig reserveren

Het cijfer zou lager zijn als de service door het uitvoerende bedrijf niet zeer goed geweest was. Het reserveren is te beperkt qua aantal bedrijven waar je kan reserveren en als je een tijdsslot kiest (wat maar to 15:00 gaat????) dan moet het uitvoerende bedrijf als nog contact opnemen om een juist tijdsslot te reserveren. Athlon en Alphabet regelen dit met een betere portaal die meer vestigingen bied voor banden wissel en meer en duidelijke tijdsloten om uit te kiezen. Bandenwissel zelf is zeer goed uitgevoerd door het bedrijf ook was er gezorgd voor een goede wacht ervaring met o.a. koffie & cup a soup.

prima in orde

nette ontvangst met koffie en de banden waren vlot gewisseld

teleurstellend

Op het afgesproken tijdstip waren de overeengekomen banden niet aanwezig. Daardoor ben ik voor niets naar de garage gereden en moest ik een nieuwe afspraak maken. Mijn kostbare verkooptijd voor mijn werkgever is hierdoor verloren gegaan.

Kost veel te veel tijd!

Duurde van 8:10 tot 9:45. Mijn voorkeur zou zijn om dit bij profile center te laten doen (zit hier om de hoe). Of bij de Mazda garage in Hoofddorp. Halfuur zou voldoende moeten zijn.

Slecht geregeld

Afspraak via internet gemaakt. Op dat tijdstip blijken mijn banden er niet te zijn. Einde van de week terug gegaan blijken er twee kale banden tussen te zitten. Al met al heeft het me gewoon een dag gekost

geweldig

Goede en snelle service!

Gewoon zoals het hoort

redelijk

Ben niet helemaal tevreden over het bedrijf waar de banden worden gewisseld (bandprof Tiel). zou er met mijn prive-auto niet naar toe gaan

Alle banden zijn prima en snel gewisseld.

Klantvriendelijk, snel en accuraat.

gastvrij!

Zowel door de telefonische helpdesk als de bandenservice in Duiven prima geholpen! Geen op en aanmerkingen

Ruim anderhalf uur moeten wachten

De planning via de site is niet gekoppeld aan de planning van bandenprof. Ik was op tijd aanwezig voor de vervanging, maar heb ruim anderhalf uur moeten wachten voordat het klaar was.

Prima service bij Pouw Banden in Utrecht!

Vlotte service

Vlotte service.

Beusichemseweg 58

3997 MK 't Goy

Over ProLease-bandenservice

‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder