Prima service!

Prima service, snel en netto ontvangst!

Conform afspraak, duidelijk verhaal er omheen

Ik kreeg later die dag een melding in de auto, maar hij ging dat allemaal voor mij oplossen.

Snel en goed!

Automotive Centrum Gelderland is top, alleen jammer van gebrekkige communicatie vanuit ProLease.

Het bedrijf waar ik mijn bandenwissel heb laten uitvoeren is erg klantvriendelijk en behulpzaam. Echter, ProLease had bijna tot twee keer toe niet op tijd de winterbanden afgeleverd waardoor de garage de afspraak één keer heeft moeten verzetten en de tweede keer er zelf achteraan heeft gemoeten omdat de banden op een verkeerd adres afgeleverd waren. Kortom: Het cijfer 4/ De twee sterren is voor ProLease, Automotive Centrum Gelderland krijgt van mij een 8 / 4 sterren.

Snelle service, goede wachtruimte, geen schades op velgen

Afspraak op gewenste datum, binnen 3 kwartier weer weg en gewacht in goede wachtruimte

top service

goed, afspraak snel in te plannen

top service. binnen uur klaar

top service

Snel en zonder problemen geholpen

Bandenwissel is snel en goed gedaan. Geen problemen en met een prima plek om even op de laptop te werken.

Snelle service

Zeer snelle service en vriendelijk personeel.

Keurig geholpen

Een net bedrijf werd ontvangen met koffie en klaar terwijl je wacht.

Snelle service

Snelle Service

Top service

Goed geregeld allemaal!

Vriendelijk, snel en goed!

Vriendelijk personeel, lekkere koffie, goede wachtruimte en snel klaar. Prima!

Goede vriendelijke service, snel klaar. Denkt met de klant mee!

Vriendelijke service. Correct, netjes, denkt met de klant mee.

Vriendelijke en vlotte afhandeling

Ik werd snel en goed geholpen door de medewerkers. Binnen 30 minuten was ik weer op weg.

Vlot, vriendelijk personeel

Snel aan de slag, en snel weer weg. In de tussentijd vriendelijk gesprek gehad met de medewerker(s)

Hartelijk ontvangen, goede koffie, goede service

Gewoon prima, precies zoals je het verwacht. Netjes een kleedje over het witte leer om alles schoon te houden - gewoon top. Wel bijzonder dat de bandenspanning niet overal gelijk was (variërend van 2.9 bar naar 3.3 bar (op één wiel)).

Proces is rommelig.

Het vervangen zelf ging prima. Het inplannen is rommelig

Leuk, prettige sfeer en lekker efficient

Van te voren werd duidelijk met mij gecommuniceerd en nauwkeurig nagevraagd wat ik nodig had. Afspraak liep soepel. Geen poespas, gewoon een bandenwissel.....heerlijk down to earth

ik zou een 5 sterren geven als ik meteen uit de garage ervan uit kon gaan dat de banden op de juiste spanning waren. Dat was echter niet zo, 3 van de 4 waren goed en 1 veel te laag in spanning. Het zou fijn zijn als ik ervan op aan kan. Verder prima, aardige mannen, snelle service!

Beusichemseweg 58

3997 MK 't Goy

Over ProLease-bandenservice

‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder