Snel en doeltreffend

Heel snel en professioneel

Heel snel en professioneel

Goede en zeer snelle service.

Ondanks dat het een kleine vestiging is in Huizen. Zeer snelle en goede service van de heren.

top, snel en goede koffie tijdens de werkzaamheden

prima, alles positief

Afspraak maken was snel geregeld, het wisselen duurde veel te lang

Had om 10 uur afspraak maar werd pas tegen 12 geholpen omdat er anderen voor mij waren. Dam heeft het maken van een afspraak geen zin.

Volgens afspraak en volgens verwachting

Volgens afspraak en volgens verwachting

Meedenkend en snel

Goed geregeld, snel geholpen

Prima geregeld, koffie had beter gekund

Redelijk

Eerste afspraak kon niet doorgaan, omdat verkeerde kenteken opgegeven was door bandenspecialist. Prolease meldt dan dat er geen auto van Prolease op dit kenteken staat zonder verder te kijken op welke naam deze bandenwissel gemeld is aan de bandenspecialist. Stond dus voor niets op gemaakte afspraak. Verder, na 3 dagen, keurig gebeld door specialist en tweede afspraak gemaakt. Snelle service

Bandenwisseling prima, locatie te ver weg.

Ik vind een half uur rijden enkele reis veel te ver om de banden te laten wisselen. Hiermee worden extra kosten neergelegd bij mijn werkgever. Ik stel het op prijs dat er gezocht wordt naar een bandencentrum dichter bij mijn woonplaats.

banden service prima geholpen

banden service prima, enige wat ik vind als er iets is dat ze het moeten melden bij prolease en dan nog een aparte afspraak maken. en als ik onderhoud heb aan de auto moet ik naar garage ook apart dit is wel vervelend anders kon ik dat in 1 keer doen en hoef ik niet 2 of meerdere afspraken te maken.

Top geregeld en nooit geen problemen gehad.

Ik ga altijd naar Bandennprof locatie Starwash Oldenzaal BV. Klantvriendelijk, lekker een bak koffie, internet om tijdens het wachten te kunnen werken. En als klap op de vuurpijl mag m'n auto ook nog gratis door hun wasstraat. Ik zeg Top geregeld!

Banden zijn gewisseld. Service viel tegen.

Bandenwisseling bij Bandimex in Rotterdam. Bij het maken van de afspraak heb ik telefonisch gevraagd of zij de remmen wilde bekijken omdat deze beginnen te piepen bij het remmen. Ze gaven aan dat ze dit sowieso doen en zien bij het wisselen van de banden. Eenmaal aangekomen bij de afspraak heb ik nogmaals bovenstaand verzoek gedeeld. Dit was niet genoteerd en de dame had het op het opdrachtformulier voor de medewerker geschreven. Bij het afleveren van de auto na de bandenwissel zijn ze er niet op terug gekomen en mjin banden piepen nog.

Top service!

Werd gelijk snel en goed geholpen ondanks dat ze mijn afspraak niet goed door hadden gekregen. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. In de mooie pas vernieuwde wachtruimte een lekker bakkie cappucino met een leuk Amerikaans televisieprogramma over verbouwen van auto's. Verder snel klaar.

Super snelle service

Harderwijk top

Snel, vriendelijk, gastvrij en professioneel

Prima.

Prima geholpen, maar duurde wel erg lang.

Geen gezeur, prima geholpen

Was half uur te laat door verkeersopstopping. Bleek geen probleem te zijn, werd direct aan gewerkt. Was binnen het uur weer onderweg!

Prima! Leuk bedrijf

Mijn winterbanden werden gemonteerd: wel leuk dat je letterlijk midden in het bedrijf zit en ziet hoe ze aan het werk zijn. Je wordt vrolijk begroet door iedereen. Enige minpuntje was dat mijn banden niet op de juiste spanning werden gebracht.

goed geregeld

goed geregeld

Top service

Vriendelijk ontvangen, netjes en snel geholpen.

Zeer goed geregeld

Prima service. Ik had de afspraak incl. flexwerkplek gearangeerd, wat inderdaad netjes was geregeld.

Beusichemseweg 58

3997 MK 't Goy

Over ProLease-bandenservice

‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder