Prettige service
Zoals hierboven al vermeld, geweldige service, naar binnen rijden, half uur wachten met bak koffie, uitleg over hetgeen wat ze gedaan hebben...aardige/behulpzame medewerkers.
Zie hierboven
Snelheid van inplannen afspraak en uitvoering snel geregeld
Het werken met bandenprof is één groot fiasco dit had ik al gemerkt bij de wissel naar mijn winterbanden. En nu verklaarde ze mij voor gek toen ik mijn winterbanden wilde wisselen naar zomerbanden. Want volgens het systeem reed ik al op zomerbanden. Dus zelf direct contact opgenomen met de dealer Peter de Groot bandenservice in Oud-Beijerland. Deze organisatie compenseert de waardeloze organisatie Bandenprof, waar Bandenprof zwaar in gebreken blijft schakelde Peter de Groot banden heel snel en kon ik tijdig mijn bandenwissel laten plaatsvinden. Dus alle lof voor Peter de Groot Banden in Oud-Beijerland en een dikke vette duim naar beneden voor Bandenprof.
Gewoon heel nette service.
Zoals altijd makkelijk een afspraak te maken en weer netjes behandeld!!
De ontvangst was vriendelijk, de banden werden vlot gewisseld.
Werd netjes ontvangen, zorgden voor een goed beleid ivm het corona virus.
Vriendelijk geholpen en snelle wissel.
Na het invoeren van de afspraak in de online planner belt Docters Banden altijd kort daarna om de definitieve afspraak te bevestigen. Deze keer stond het team al klaar om de zomerbanden erop te leggen, toen ik arriveerde. Voordat ik goed en wel mijn koffie op had, was de auto alweer klaar. Super service en vriendelijke mensen!
De mannen van Wilmsen Automotive hebben mij goed geholpen, zelfs met mijn vraag of ze korte diagnose wilde stellen over mijn remmen. Vorige bandenwissel hebben ze ook geconstateerd dat de wielen aan de linker kant bij de grote beurt ervoor niet waren gebalanceerd. Waar Olie en Zo mij in het verleden dus zeer slechte service hebben geleverd, helpt Wilmsen Automotive mij goed.
Goede service en vriendelijke mensen.
vind de tijd die ze nodig hebben voor het wisselen van 4 wielen nog steeds erg lang. nl. minstens een uur.
Volgens afspraak en vriendelijk
Ik lever de auto vroeg in en kom deze later op de dag weer ophalen, staat altijd klaar. Ronald is zeer vriendelijk en vakbekwaam.
zoals iedere keer een niet geheel probleemloze arvaring met het maken van een afspraak. Afhandeling van de bandedwissel was prima
snel en vakkundig
wellicht door de corona crises moest ik helaas bijna een uur wachten
Het was binnen een half uurtje gebeurd, dat is fijn. Ik hoefde ook niet te wachten.
Snelle afspraak, prima koffie en erg vriendelijk
vooraf aangegeven dat ik niet net als voorgaande keren 1,5 uur wil wachten. Nu is het gelukt binnen 45 minuten. dat is prima. vind de service bij euromaster in tilburg veel beter. plannen via de planningstool werkt niet. deze is niet gekoppeld met het systeem van Rentmeester. dagen dat het bedrijf dicht is, zijn gewoon te boeken in jullie systeem.
Prima, service top en koffie lekker
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder