Via sms werd ik op de hoogte gehouden van de bestelling en de levertijd. Super service, vriendelijk personeel. De bandenservice heeft een betere communicatie dan de leasemaatschappij zelf.
Vooral fijn dat je in een fatsoenlijke ruimte zit te wachten en zelfs alles ziet gebeuren! Super vriendelijke en klantgerichte mensen!
Ik werd vriendelijk ontvangen en mijn auto werd meteen op de brug gereden. Ik zou Pro Lease willen adviseren om hun reserveringssyteem aan te passen, ik moet nu mijn banden mate invoeren, deze heb ik nooit paraat. Waarom worden de bandenmaten niet aan het kenteken gekoppeld?
Ze hebben gedaan wat de afspraak was, maar de klantvriendelijkheid van de persoon achter de balie zou beter kunnen. Mijn afspraak was om 10u, waarop de persoon aangaf dat dat niet kon, want ze hadden pauze... dus het was 10.15u. Omdat ik enigszins verrast was over de wijze waarop hij reageerde liet ik hem de bevestiging lezen die ze hadden gestuurd waarin toch echt 10u stond. Zijn reactie, nou dat moeten we dan aanpassen.
Ik ben aan de voorkant 4x gebeld om de gegevens te controleren en heb uiteindelijk ruim een uur gewacht bij de bandenservice. Normaliter ben ik in 20 min weer naar buiten dus ik ben vooralsnog niet erg tevreden.
Vriendelijk en snel geholpen.
Heel erg vriendelijk personeel en goede service.
Goed bevallen.
De banden waren heel erg snel verwisseld
persoonlijke service is prima, goed gedaan
Snelle service
n.v.t
Gewoon een goed bedrijf met prima internet.
Stond twee weken geleden op de planning maar toen begon de bevalling van mijn vriendin. De afspraak afgezegd en kon hem opnieuw inplannen wanneer ik wou. Fijne service! De auto werd direct aangepakt en was met een half uurtje klaar.
Van premium Michelin zomerbanden, naar een onbekend merk winterband. Van schone velgen, naar velgen die onder het bandenvet zaten waardoor ook de spatschermen van de auto (na het rijden) onder het vet kwamen te zitten. Maar; de banden zijn gewisseld.
Afspraak op tijd, kopje koffie er bij, prima!!
Aardige mensen, vlot geholpen. Geen plek om te werken in de wachtruimte tijdens het wachten, maar heb alsnog een prima plekje gekregen, dus goed opgelost.
Ontvangst was vriendelijk. Vervanging was snel en kwalitatief goed uitgevoerd
goede service alleen jammer niet dichter bij huis
Altijd aardige mensen en zijn flexibel met afspraak wijzigingen.
snel en goed
Al jaren uitstekend!
De afspraak was makkelijk te maken, voldoende mogelijkheden en de afhandeling was met uurtje geklaard
een fijn rustig sfeertje bij bestband ik heb wel een opmerking , jullie vragen altijd in het formulier naar het bandenprofiel, maar je kan niet niets invullen mijn banden liggen bij best band en ik zou niet weten hoe diep het profiel nog is dus ik vul telkens maar onzin cijfers in. beetje raar dat ik zelf moet weten wat het profiel is
ik was meteen aan de beurt nadat ik aankwam en binnen een half uur waren de banden verwisseld en kon ik mijn weg vervolgen.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder