Vriendelijk personeel en banden waren binnen half uurtje gewisseld.
snel, dichtbij en goed geregeld
Bij de vestiging in Oldenzaal word je altijd op tijd,goed en zeer klantvriendelijk geholpen en je gaat met een schone auto weer naar huis.
Word altijd goed en vriendelijk geholpen.
Wordt netjes gewerkt. Tip zou wel zijn dat het systeem de banden maat onthoud op kenteken.
Je spreekt een tijd af, rijdt je auto naar binnen en in no-time is de bandenwissel gereed. veel sneller en vriendelijker dan bij de 'grote' bedrijven aanrader!
Afspraak gemaakt voor bandenwissel van m'n ProLease-auto bij de Profile-vestiging waar ik al een aantal jaar kom. Zoals altijd zijn ze vriendelijk en zijn de werkzaamheden snel klaar. Nu met Corona zit er een sticker op de deur dat mondkapjes verplicht zijn, dus die had ik op. Het personeel draagt deze echter niet. Achter hun bureau voor mij niet zo'n punt, daar zitten spatschermen tussen. En op de werkplaats voel ik er ook weinig van, banden kunnen daar tegen. Maar de monteurs stappen ook zonder mondkapje in auto's van klanten. Dat vind ik niet gepast. Dat heeft uiteraard weinig te maken met ProLease zelf, maar meer met de betreffende vestiging van Profile.
Klant vriendelijk en een goede service.
De heren gingen direct aan de slag en gaven mij daarna informatie over hoe lang het zou duren. Prettig, helder en snel.
En dus waren de banden niet ter plekken Nieuwe afspraak gemaakt maar wel knullig Waar het aan ligt weet ik niet. Systeem foutje?
Goede, snelle service Binnen 35 minuten was geregeld
Super goede service. Ik kwam aan, mocht gaan zitten, deed een bakkie koffie en kreeg te horen dat de auto na 15/20 minuten klaar was. Precies zoals je verwacht dat het zou moeten gaan.
Afspraak snel gemaakt. Super vriendelijke mensen en je kunt er met een kop koffie en wifi gewoon aan het werk. Het zou wel fijn zijn als de bandenmaat onthouden wordt, ik moet iedere jaar weer opzoeken hoe het ook al weer zit met die maten.
Ik heb mijn afspraak voor de bandenwissel ruim 3 weken van tevoren gemaakt bij een bandencentrum in Maastricht. Toen ik bij de afspraak kwam bleek dat het bandencentrum niet de juiste informatie op het juiste moment binnen had gekregen. Dit resulteerde in het feit dat ik voor niks naar deze afspraak ben gegaan. Ik moet op dit moment nog een tweede keer naar een afspraak gaan zodra de nieuw bestelde banden zijn geleverd.
Snel en eenvoudig een afspraak maken. Je moet wel op tijd zijn, in de maand november kon ik al geen afspraak meer maken.
Kom graag bij Pouw, snelle service en vriendelijk personeel
Erg prettig en altijd klantvriendelijk.
Kon direct koffie pakken en verder met mijn werk. Ze waren zelfs sneller klaar omdat er iemand was uitgevallen en er 2 man de banden konden verwisselen. Dus is blij!
Ik had er weinig verwachtingen van omdat ik het autobedrijf niet kende, maar de service was top. Erg vriendelijk en netjes. Zou wellicht alleen willen dat er wat meer flexibiliteit is in de tijden waarop een afspraak gemaakt kan worden.
Op afgesproken tijd direct aan de beurt. Tijdens omwisselen naar winterbanden een bakje koffie gedronken en daarna weer veilig op weg.
Ik kom hier al jaren voor mijn banden. Peter en zijn team werk snel en zijn zeer vakkundig. Keurige wachtruimte en lekkere koffie. Het contact is veel persoonlijker dan bij de grote banden ketens.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder