Normaal zou ik naar Naarden moeten rijden om de banden bij Bandenprof te verwisselen. Ik woon op 40 meter afstand van een autoservice van Kwik-FIT. En Prolease was flexibel genoeg om de banden te laten verwisselen bij Kwik-FIT. Om deze manier heb ik tijd en brandstof kunnen besparen. Top!
snel geholpen en banden omgewisselt
In eerste instantie jammer dat een nieuwe auto in de winter geleverd wordt met zomerbanden. Locatie van het service center is helaas wat verder van huis dan ik voorheen gewend was. Verder goede en zeker een snelle service.
De service bij Bandenprof in Huizen was perfect. Vriendelijke mensen, gemakkelijk contact via whatsapp en telefonisch. Qua band vind ik het jammer dat er bezuinigd wordt op het merk en er niet gekozen wordt voor een a-merk band, maar een band uit het middensegment. Dit is helemaal bij een EV (die ik lease) van belang i.v.m. geluid. Mijn zomerbanden die er bij levering vanuit de fabriek onder gemonteerd zaten, zijn wel van een A-merk. Hopelijk komen die of vergelijkbare weer terug volgende zomer. Echter begrijp ik het vanuit een financieel oogpunt dan weer wel. Tot op heden vele malen meer tevreden met ProLease dan met mijn vorige leasemaatschappij. Ga zo door!
Simpel Goed en snel
Naar één bedrijf kunnen gaan waar onderhoud plaatsvind en bandenwissel zou het eenvoudiger maken en meer dienstverlenend
Twee weken geleden had ik een afspraak voor de bandenwissel, maar op het laatste moment werd ik afgebeld omdat de banden nog niet geleverd waren. Ik heb er een aantal keer achteraan gebeld, maar de banden zijn nog steeds niet binnen. Het is ook niet duidelijk wanneer ze er wel zijn.
Makkelijk afspraak te maken en goed geregeld.
Afspraak is afgezegd omdat er geen banden waren geleverd. Er is nog geen nieuwe afspraak gemaakt.
Bij Vos Bandenservice, vaste prik. Altijd snel klaar en vakkundig uitgevoerd. Het maken van een afspraak is simpel en snel geregeld!
Ik heb al mijn onderhoud daar en vind het super jammer dat ik niet naar de Skoda dealer mag voor mijn winterbanden. De service bij Profile is niet verkeerd maar voel mij lekkerder bij de Skoda dealer.
gewoon goed gedaan
Snel gedaan en banden zitten nog altijd goed vast
Lijkt wel de formule 1, super snel en vakkundig aanrader
Het vervangen van de banden was prima geregeld. De radio in de wachtruimte staat hard waardoor het niet prettig werken is.
prima service. duurde wel wat lang. geen idee waarom. tevens goed meegedacht over de dikte van banden ivm mogelijke vakantie.
Makkelijk om afspraak te plannen. Snel en goed geholpen!
snel, vakkundig, klant vriendelijk
Binnen half uurtje stond ik weer buiten en de koffie was lekker ;-)
zie boven
Prima geregeld
Door onvoorziene omstandigheden was ik te laat voor mijn bandenwissel afspraak. Door hun strakke planning was het daardoor eigenlijk niet mogelijk dat de afspraak door kon gaan. Maar ze hebben flink hun best gedaan, waardoor de bandenwissel toch is gelukt en ik niet terug hoefde te komen. De communicatie is altijd vriendelijk en servicegericht.
Zelden zo’n snelle bandenwissel mee gemaakt.
Netjes en snel geholpen.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder