Ik heb mijn winterbanden erom laten zetten. In mijn geval betekent dit banden op de velg verwisselen, dus dat duurt iets langer dan banden met velg en al verwisselen. Afspraak maken was via de site zo gepiept. Dag of drie later bevestiging vanuit de leverancier gekregen. Uiteindelijk aldaar 15 minuten gewacht voor ik aan de beurt was (8u in de ochtend). In 45 minuten gepiept. Met een uurtje was ik weer onderweg. Prima.
Prima service, duurde alleen ietwat lang? (+/- 1,5 uur)
De herinnering dat het tijd is voor winterbanden zou wat eerder kunnen komen (ik ben er niet mee bezig, mede omdat we geen winter meer hebben). De afspraak kon door de drukte pas in december, en dan is het al bijna tijd voor zomerbanden. Het bedrijf wat de banden heeft geplaatst, Pouw Banden Utrecht B.V. , heeft keurig werk gedaan. ProLease heeft alleen een mail verzonden dat het tijd is voor de bandenwissel. Ik zou liever alle werkzaamheden (banden en onderhoud) bij de dealer laten doen. Nu moet ik voor banden naar Pauw, en voor onderhoud is nog niet bekend waar dat moet gebeuren.
Snel, zorgeloos, kwaliteit.
Tip, eventueel stoel / bankje om te zitten tijdens wachten
Klantvriendelijk en goede toelichting bij vragen
Niet echt dicht bij mijn woning (nadeel), maar de service ter plekke was prima.
Afgelopen week heeft de bandenwissel plaatsgevonden op mijn nieuwe Opel Mokka E. Helaas is dit niet naar wens verlopen door fouten in het aanvraag/bestelproces. Hierdoor ben ik er helaas veel meer tijd aan kwijt geraakt dan nodig was. De eerste bandenwisselafspraak was ruim van te voren gepland op 15 december bij Henze Profile, Den Haag. Een dag van te voren werd deze afspraak afgebeld omdat er nog geen autorisatie was van de leasemaatschappij. Een nieuwe afspraak was gepland op woensdag 22 december. Hier werd ik netjes ontvangen en geholpen. Helaas ontving ik op locatie het nieuws dat de verkeerde banden zijn besteld. Helaas ben ik hier een uur tijd mee verloren. Het personeel van Henze banden schakelde snel en gelukkig gaven zij aan de juiste banden snel te kunnen bestellen. Deze zijn netjes geplaatst volgens afspraak op vrijdag 24 december. Het personeel van Henze banden was zeer vriendelijk en dacht heel fijn mee nogmaals de beoordeling zit hem niet op de zaak maar op het hele proces waardoor het mij teveel tijd heeft gekost.
Zie bovenstaande
Zeer snel en kundig geholpen zoals altijd.
Alleen maar lof, vanaf telefonisch overleg als de uitvoering.
Je kan kijken hoe er aan je auto gewerkt wordt vanuit de 'wachtruimte'. De wachttijd was ongeveer 30 minuten, dus een kortstondig bezoek.
Ik werd netjes geholpen en ze gingen voorzichtig met mijn auto om
Ik kom er al een poosje, ook met mijn vorige auto maar ik heb een aanmerking: altijd als ik er vandaan kom moet ik de banden op de juiste spanning brengen. Het zou nog beter zijn als die al op de juiste spanning gebracht waren zodat ik het alleen hoef te bevestigen. Verder prima!
Banden werden snel gewisseld maar onduidelijkheid over wat er met de kromme velgen dient te gebeuren. Afspraak was vrij ver van woonadres.
ik had een afspraak op een vrijdag en dat was een dag die mij niet uitkwam, na het bellen met rentmeester had ik mark aan de lijn die heeft alles gedaan om de afspraak te verzetten wat een service
Graag zou ik een adres dichter bij katwijk hebben
snel en altijd vriendelijk
Top Service, Omdat het in mijn geval ging over een nieuw model auto Citroen C4 was er na een telefoontje en het verzenden van een foto van de huidige zomerbanden de Winterbanden (afwijkende maat) keurig op voorraad en perfect aangebracht...
Ik werd goed geholpen. Vriendelijke ontvangst. Prettige plek om met een kopje koffie te wachten totdat de banden verwisseld waren.
Ik heb het idee dat er bezuinigd is op het merk banden. Waardoor het rijcomfort er niet beter op geworden is. De service bij de bandenzaak was overigens wel naar wens.
De banden wissel zelf ging uitstekend, echter kreeg ik eerder melding wanneer het tijd was om banden te wisselen. Deze heb ik nu niet gekregen en vorige winter ook niet. Daardoor vorige winter niet gewisseld, maar nu zelf initiatief genomen afspraak te maken.
In de buurt en snel en makkelijk bereikbaar
Waarom verplicht?
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder