Helemaal prima en zeer snel
De service was professioneel en duidelijk.
Goede en snelle service, klantvriendelijk.
Klaar in 45 minuten
Alles was goed geregeld van maken van afspraak tot bandenwissel zelf
Ik heb al een tijdje dat bij het invullen van mijn kenteken ik de melding krijg dat mijn banden niet in het systeem voor komen. Ik moet vervolgens mijn gegevens handmatig invullen. Terwijl ik mijn auto toch echt al een paar jaar heb en mijn kenteken en banden zeker bekend zouden moeten zijn. Het bedrijf die mijn banden erom legt is echt super!
Wordt altijd keurig geholpen!
Altijd zeer goede en vriendelijke service bij JW Banden
Goede snelle service kan er goed zitten en wachten. Prima in deze tijd nog kunnen werken omdat het stil en rustig was.
Zowel het maken van de afspraak als de uitvoering zelf verliepen soepel en snel.
vriendelijke ontvangst, goede wachtruimte en snel geregeld
De geplaatste winterbanden hebben nog maar weinig profiel, daar kon de banden specialist niets aan doen omdat hij de banden laat aangeleverd heeft gekregen uit de opslag en geen andere banden op voorraad had in die maat.
Vriendelijk personeel! Wat kille wachtruimte, je zit in de werktplaats. Als het wat opgeruimder is, zit het al wat lekkerder.
Zie kop
Snel en erg vriendelijke en behulpzaam
Ging allemaal goed, vlot geholpen, lekkere koffie met warme wachtplek en goede wifi om ondertussen ander werk te doen. helemaal prima zo
Prettig en snelle service
Ik ben er 2 x geweest de eerste keer waren de verkeerde maat banden geleverd. Volgens her bedrijf was dat een fout van de leasemaatschappij. Dit kan ik niet beoordelen omdat ik niet weet hoe dat in zijn werk gaat. Banden zijn netjes gemonteerd.
Geen telefoonnummer via Google te vinden. Afspraak buiten mijn accepteren om gewijzigd. Bijna 2 uur nodig om banden te wisselen is echt te kostbaar! Op iedere hoek van de straat kun je banden wisselen dus waarom zo ver weg? Daarnaast oud en versleten overkomen!
Geweldige service
Nvt
Ik word altijd blij als ik bij Docters Banden een afspraak maak voor het wisselen van de winterbanden. Het plannen van de afspraak gaat altijd in goed overleg (meestal veel eerder dan gedacht) en het vervangen gebeurt op snelle en professionele wijze.
Ik moest met spoed gewisseld hebben. In samenspraak met bosman bandenservice in Echt en Pro lease, alles geregeld. Top service
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder