2 maal werd zeer kort voor de afspraak, de laatste keer zelfs 25 minuten, de afspraak afgezegd. De banden zouden niet geleverd zijn. De laatste keer (afgelopen dinsdag) zou ik voor einde van de dag worden gebeld met hoe het nu opgelost ging worden. Ik heb nog geen bericht ontvangen.
Duidelijke en snelle afhandeling
Afspraak is afpraak, snel geholpen en direct weer op weg met de Winterwielen.
Prima!
Een aanrader
Het boeken via de website van de lease maatschappij was prima. De opvolging daarop ging naadloos op elkaar over. Helaas heb ik een kleine vibratie in de voorband(en)
W
Snel en goed geregeld
Het wachten duurt soms lang, vaak meer dan een uur (in vergelijking met euromaster waar ik de vorige leaseauto bracht waar het 20-30 minuten duurt om een bandenwissel te doen), maar de jongens zijn erg aardig, lekker kopje koffie, zitruimte, je wordt vriendelijk te woord gestaan, velgen zijn weer gepoetst. Je ziet dat ze het erg druk hebben altijd. Dus wat mij betreft ok.
Tevreden over Bandenservice Remco in Roermond. Goed en snel werk afgeleverd. Vriendelijk en goed advies over bandenspanning.
Goede service bij Bongers autogarage in Boxmeer. Voordat de nieuwe banden besteld werden toch even langs geweest omdat de bandenmaat in het systeem bij jullie niet overeen kwam met de werkelijkheid.
Snel een afspraak en snel geholpen door zeer vriendelijke mensen.
TOP
X
Alles ging zoals het zou moeten gaan, ook afspraken werden flexibel verzet en op korte termijn weer ingepland
Toen ik aankwam rijden was het lastig om de voorkant of achterkant te vinden. Per abuis dus naar de achterkant gereden en de medewerker wees me erop dat ik niet zomaar de terrein moest oprijden. Gelijk heeft hij, maar had veel vriendelijker gekund.
Snelle nette service
Goede service.
Erg lang moeten wachten voor een afspraak van 13u werden mijn autosleutels pas rond 10 voor 2 opgehaald vanaf de balie en was hij pas rond 10 voor 3 klaar. De banden waren niet op spanning en de boordcomputer was niet gereset voor de nieuwe banden/bandenspanning, dus moest ik de volgende dag naar de benzinepomp om ze tot 2.2 bar te pompen en de boordcomputer te resetten. Banden wel verplaatst naar de bandenboer vanuit de vorige.
Fijn dat de Mazda van Prolease naar een specialist mocht om de onbalans in de wielen te laten balanceren op de GP road force. Top service met een dito resultaat.
Ik kon snel terecht bij de dichtbijzijnde bandenzaak voor mijn lekke band.
Telefonisch mijn afspraak verandert omdat de wachttijd te lang zou zijn voor een lekke band! Zeer klantvriendelijk!
ze kwamen hun afspraken na, en het ging best snel
Snel goed en efficient
Afspraak maken ging makkelijk. Ik kon vrij snel terecht. Monteur was vriendelijk. En de bandenwissel ging snel.
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder