makkelijk afspraak maken en snelle service
Zeer accuraat en zorgvuldig
Snel zonder afspraak geholpen en weer op weg
Prettige dienstverlening, snel geholpen
Volgens verwachting. Prima geregeld. De afstand had iets minder ver weg gemogen, vandaar een 8.
Efficient service, good facilities to wait while tire service is conducted.
Ten eerste stond in het systeem dat ik nog op winterbanden reed terwijl ik die op 23-03-23 heb gewisseld bij dezelfde garage. Ze hebben vastgesteld dat ik op zomerbanden reed maar nu zijn ze mijn winterbanden kwijt. Ik heb mijn banden dus nog niet gewisseld. Ik moet wachten tot mijn winterbanden gevonden zijn. Normaal gesproken heb met deze garage nooit problemen
Na een tijdje rijden kreeg ik de melding dat de bandenspanning niet correct was. Moest toen zelf de bandenspanning aanpassen om de melding weg te krijgen
Ik kon makkelijk een afspraak maken en was direct aan de beurt toen ik aankwam. De banden stonden er snel onder.
Prima maar wel een andere ervaring dan de vorige bandenboer in Roermond.
Prettige zaak, goed geholpen en na ruim een uur kon ik weer op weg
Ik vul een formulier in met een datum, de bandenzaak belt voor een afspraak. Ik rijd mijn koets richting de bandenzaak en de banden worden gewisseld. 10/10, dit is wat ik verwacht van een bandenservice.
Ik kwam bij de garage aan en die vertelde me dat er nog geen akkoord was gegeven vanuit de leasemaatschappij. Op dit moment zitten nog steeds dezelfde banden er onder.
Snel en vlot! Van tevoren werd ik gebeld of ik iets eerder kon. Netjes geholpen!
Alle bruggen waren bezet bij aankomst. 1/2 uur vertraging Nadat de wielen en banden gedemonteerd waren, bleek de verkeerde bandenmaat in huis te zijn. Meer dan 11/2 uur later op de zomerbanden weer naar huis
Ik was aan de vroege kant en kreeg bij ontvangst een bakkie koffie. Nog voor de afgesproken tijd zijn ze begonnen en waren al na ruim 30 minuten klaar.
Ik was door omstandigheden aanzienlijk te laat aan het einde van de middag, maar men heeft toch snel gezorgd voor de bandenwissel!
Het maken van de afspraak via de site van ProLease werkt niet goed. De banden specialist krijgt de afspraak vaak niet binnen, dus bellen met de banden specialist werkt beter. Verder ben ik zeer tevreden over de banden specialist zelf.
Ik ben keurig geholpen, en de koffie was lekker.
BWU levert snelle service en je wordt op een vriendelijke manier ontvangen.
Goede en snelle levering en montage van winterbanden.
Vriendelijke jonge man
Prolease portal biedt te weinig aanvraag moment om afspraak te plannen
Beusichemseweg 58
3997 MK 't Goy
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. BandenProf Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder