De auto werd netjes op tijd opgehaald een leenauto werd achter gelaten. Ook werd de auto echt super netjes gewassen terug gebracht + de problemen die er waren zijn verholpen. onderhoud etc is netjes uitgevoerd.
Op de afgesproken tijd opgehaald. Binnen een paar uur weer netjes afgeleverd. Gewassen en gepoetst en gezogen.Uitleg gekregen wat er was gedaan.top service!
Erg nette en snelle service. Auto was onwijs schoon teruggebracht en de persoon die Mn auto kwam halen en brengen was erg vriendelijk. Ik vond t ook heel netjes dat de auto op een wagen werd gezet ipv dat er mee gereden werd. Ermee rijden werd bij alle andere garages tot nu toe wel gedaan, mast ik vind dit netjes. De man die de auto haalde zei dat ze dat doen omdat er van alles onderweg kan gebeuren, dat risico vermijden ze zo. Erg netjes
Vriendelijk personeel.
Alles tot volle tevredenheid gegaan.
Auto tijdig gehaald en gebracht door vriendelijke medewerker op een tijdstip dat mij schikte. Na aflevering keurige, persoonlijke uitleg. Telefonische goed en behulpzaam geïnformeerd over aard van de storing. Auto gepoetst en gezogen terug; prima! Kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden kan ik niet beoordelen.
Zouden 's morgens mijn auto komen ophalen. Uiteindelijk zie ik een e-mail dat ze me niet telefonisch konden bereiken, terwijl ik geen gemiste oproep van ze had. Ook niet op ons vaste nummer.
Tijdige en duidelijke communicatie. Niets op aan te merken.
Ondanks duidelijk overleg met Pro-lease ( en nog een keer apart navragen) moet de auto toch nog een keer apart naar een Skoda dealer. Graag had ik dit van te voren geweten want dan had ik een andere afspraak gemaakt. Vandaar een 7 voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De werkzaamheden die ze wel konden doen zijn perfect uitgevoerd.
ophalen en thuisbrengen van de auto en dan ook nog dat de auto gewassen en gezogen is! Top!
De firma die de auto ophaalt, het onderhoud uitvoert, de auto schoonmaakt (zowel binnen als buiten) inclusief het terugbrengen is klasse.
van binnen niet schoongemaakt
Auto super netjes en schoon afgeleverd
Correct en net. Vriendelijk geholpen.
Prima service. geen op- of aanmerkingen. auto keurig op tijd opgehaald en prima contact over vertraging bij uitvoering van werkzaamheden (door goedkeuring / onderdelen)
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder