Monteur prima op tijd bij ophalen.
De auto was helemaal schoon aan de buitenkant terwijl hij erg vies was!
Vlak voor kerst, vroeg opgehaald en auto was vroeg weer klaar. Top service. Auto zelf opgehaald was voor beide kanten handiger, ook personeel in de garage erg vriendelijk
Er was mij niet verteld hoe laat de auto opgehaald zou worden door proservice. Ze waren niet bereikbaar. Uiteindelijk zelf de garage gebeld, die begrepen mn vraag niet. Na veel moeite een tijdsblok gekregen. Toen mijn auto opgehaald werd kwamen er twee mensen in een gehuurd busje, erg onprofessioneel vond ik. Auto werd afgeleverd, maar mn stoel was helemaal verzet. Daarnaast had de chauffeur de kachel op de hoogste stand staan waardoor mn auto een sauna was. Ook bleef ze in de auto zitten terwijl ik aan kwam lopen, vind ik totaal niet netjes. Volgende keer eis ik een andere garage.
Auto werd netjes en correct afgeleverd
Ondanks afspraakbevestiging was deze afspraak niet gepland bij het uitvoerende bedrijf, waardoor zelf moeten bellen voor een nieuwe afspraak. Door drukte bij Leaseprof meerdere keren moeten bellen vanwege het niet opnemen van de telefoon (088-1121444).
Vriendelijk, meedenken met terugbrengtijd
Auto werd op tijd gehaald en teruggebracht, schoon van binnen en buiten. Vriendelijke medewerker gaf duidelijke informatie over de bevindingen die bij de onderhoudsbeurt naar voren kwamen.
Prima alles geregeld met hen. Haal en brengservice afgesproken en na telefoontje dat ik langs kan brengen omdat ik er langs rij auto meegekregen (makkelijker voor mij én voor de garage). Prima geregeld!
Vriendelijkheid personeel. Breng en haal service.
Nette service! Leenauto werd zelfs gebracht (was hier niet vanuit gegaan)
zeer snelle service! Haal en brengservice prima volgens afspraak (binnn 3 uur klaar) en ruitenwissers vervangen zoals gevraagd. Auto gewassen en prima schoon afgeleverd.
10 geef ik niet, maar het was top
Makkelijke dienstverlening (auto halen/brengen)
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder