Voor mij de eerste keer met haal en brengservice: ideaal! Dat de auto van binnen schoon gemaakt is, was ook een aangename verassing (door vrieskou was schoonmaken buitenkant geen optie)!
Super netjes terug gekregen, leek wel weer nieuw. Van binnen en buiten schoon
Nette behandeling
Ietwat penetrante lucht van een soort van parfum in het interieur van de auto, is na een paar uur ook weer weg, dus daarmee is de "ergernis" van korte duur.
Het maken van een afspraak via de planner is makkelijk en gebruiksvriendelijk
Ik had een afspraak ingeschoten met 2 voor mij beschikbare data. Helaas is mail niet doorgestuurd naar de garage (die kan er dus niets aan doen) dus er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden. De eerste keer is mijn auto gewassen dat was fijn, deze keer helaas niet.
Heel correcte afhandeling, ik werd zowel door de persoon die de auto kwam terugbrengen goed op de hoogte gebracht over de werkzaamheden en vervolgens telefonisch nogmaals.
Auto zowel van binnen als van buiten gewassen
Ik vond het perfect met name dat gelijk bij de beurt ook de winterbanden zijn gewisseld
Bij te late terug bezorging van mijn auto, kon ik gebruik maken van een tijdelijke auto.
Kon er snel terecht. Alles netjes gedaan.
Vooraf aangegeven dat er sprake was van storing in automatische verlichting; deze blijkt niet opgelost. Medewerker die auto bracht was niet op de hoogte van uitgevoerde werkzaamheden.
Zeer vriendelijke dame bij de receptie, mogelijkheid om even te kunnen werken in een nette ontvangst ruimte.
Opgehaald en teruggebracht op de voorkeursdag, netjes afgeleverd
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder