Ik heb de auto zelf gebracht en gehaald. Auto zou gewassen worden maar dit is nieyt gebeurd en ruitenwisser mochten niet vervangen worden volgens monteur.
zeer goede service, ik weet dat mijn auto erg vies was toen ik m achterliet. en alles was schoongemaakt. Dank daarvoor.
Auto helemaal schoongemaakt, fijn! Verder was ik erg blij dat de auto kon worden opgehaald en weer terug werd gebracht.
Informatie over de uitgevoerde werkzaamheden ontbreekt
Ik kon zelf in dezelfde week nog een keertje naar de garage en heb daardoor een goede dealer in de buurt ontdekt.
Het autobedrijf dacht goed mee in een oplossing, omdat ik vrij snel de auto weer nodig had.
haal en breng service.
Zeer goede service geleverd door autobedrijf Ottink in Ede ! Alle werkzaamheden volgens gemaakte afspraken keurig uitgevoerd. Haal en breng service was top. Ook de auto was keurig gewassen en schoongemaakt. Grote pluim voor deze service !
Zeer klantvriendelijke monteur die alles netjes uitlegt.
Prima!👍
Tip: vooraf aangeven wie de auto komt halen en deze persoon zich laten legitimeren bij afhalen auto.
Op tijd gebracht en gehaald, telefonisch goed bereikbaar.
Snelle uitvoering van zaken, auto werkt weer perfect!
Beleefde man bij halen en brengen. Telefonisch contact. Verzetten van afspraak was geen probleem en keurig geregeld. Rapport op bijrijdersstoel bij afleveren. Compleetheid van de werkzaamheden.
Van het maken van de afspraak tot aan de levering van de auto, een 10 uit 10.
flexibel en de haal en breng service is erg prettig
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder