Haal- en brengservice
Ideale haal en breng service
Afspraak nakomen en een half uurtje verzetten. Schone auto bij aflevering. Auto bij receptie afgehaald.
prima verlopen. niemand gesproken dus geen uitleg
Klantvriendelijk, beleefd. Belde terug zoals beloofd en regelde het uiteindelijk goed.
Zeer prettige garage en personeel.
De Bossche Banden Service heeft zich bij ProLease, op mijn verzoek, hard gemaakt om geen B-merk banden onder de auto te leggen maar een A-merk. Dat is gelukt en de Pirelli's die er nu onder liggen hebben de wegligging 100% verbeterd t.o.v. de winterbanden. Een genot om mee te rijden.
Prima, zakelijk en snel
Fijn telefonisch contact gehad, helaas was het vanwege drukte lastig om een afspraak te plannen. Duurde ± 3 weken voordat er een afspraak ingepland kon worden.
Mijn banden zitten vast, naar verwachting
Zeer correct en klantvriendelijk!
Auto weer keurig op tijd gebracht en ook gewassen en van binnen gereinigd
Gevraagd voor vervangend vervoer. Die niet ontvangen van het autobedrijf. Vervolgens gebeld en er zou ernaar gekeken worden werd niet meer terug gebeld. Heeft een privé auto achtergelaten en geen vergelijkbare auto. Voor zo een service betalen wij niet en gaan ook niet meer terug naar deze autobedrijf.
Ik ben een vrouw en geen man :)
Klantvriendelijk en goed telefonisch bereikbaar
Bij vertrek nadat de auto afgeleverd was gaf de auto meteen een storing. Dit bleek (achteraf) een kapotte koplamp en later nog de melding dat bandenspanning (na bandenwissel) te laag was. Een probleem met de "lane departure" dat vooraf gaand aan de beurt gemeld was is niet opgelost, maar hiervoor werd ik doorverwezen naar de merkdealer. Gevolg is dat ik mijn auto twee keer kwijt ben.
Lampje onderhoud brand nog steeds, nu samen met een heel aantal andere meldingen. Nu moet ik weer langs de garage. Snap niet dat dit niet is opgemerkt toen de auto weer werd afgeleverd.
Ottink's Auto Service perfect, keurig een email voorafgaand aan de afspraak en ook alle issues correct verholpen
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder