Great service. Great personeel both Tonya(office) and Chris(haal breng service and mechanic). I will definitely use Steiger in Voorschoten again and would recommend them to prolease customers and also friends/family for sure! Thank you.
Ik had de auto nodig voor 1500 vanwege een priveafspraak. Hiermee is rekening gehouden, want om 12.30 kreeg ik een telefoontje dat de auto klaar is. Dat is top dat ze hieraan mee hebben gewerkt.
Correct en snel geregeld
super
Netjes, vlot en vriendelijke service
Duidelijke communicatie. Vriendelijk bedrijf en snelle service
Zie boven. Prima ervaring met dit autobedrijf.
Geen uitleg gehad over de werkzaamheden die gedaan zijn.
Positief. Technisch kan ik het natuurlijk niet beoordelen, maar wat ik wel kan beoordelen is altijd positief.
Flexibel.
Auto gewassen!
Auto was precies afgeleverd als dat ik hem achter heb gelaten. Kon snel weer weg met de leenauto.
Ik heb netjes een lijst ontvangen met wat er aan onderhoud aan mijn auto is gedaan.
Auto zeer netje terug gekregen. Tevens een waarschuwing gehad dat de turbo defect aan het gaan was, en dat de Peugot dealer dit moest oplossen en dat Lease maatschappij zou contacteren. Wat helaas nog niet is gebeurd.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder