Dik in orde!
heel fijn contact. Erg fijn om het zo te regelen.
Autobedrijf De Kantsingel heeft naar vermogen het onderhoud gepleegd. Auto werd netjes schoon afgeleverd.
Ik heb zelf met Buitenhuis moeten bellen voor een bevestiging van de afspraak. Als ik niet gebeld had, dan waren ze niet om 8:00 uur gekomen om de auto op te halen. Dit is nu wel gelukt en had ik de auto om 12:00 uur weer tot mijn beschikking.
Erg snel klaar
Prima service weer.
Auto wordt keurig gebracht en gehaald en ook nog eens gewassen!
haal en breng service prima
Geweldig bedrijf! Altijd stipt op tijd. Auto is nog nooit zo mooi gewassen; lijkt wel nieuw.
uitstekende service en auto is volledig gewassen en schoongemaakt teruggebracht
Top garage en service. Niets op aan te merken.
Helemaal goed met ruimte voor verbetering, al hecht ik weinig waarde aan de uitleg. Kan het altijd vragen.
Heel goed bevallen, goede service!
Werd zelf netjes gebeld over de afspraak ook 's ochtends op de dag zelf. Auto is snel opgehaald en netjes op tijd teruggebracht.
Vriendelijke medewerkers en nette afhandeling van de gemaakte afspra(a)k(en).
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder