Netjes opgehaald en afgeleverd Mooi schoon terug
Auto kwam gewassen terug
Garage belde pro actief op om voor te stellen de winterbanden wissel tegelijkertijd uit te voeren
Goede service!
Altijd prima. Ik kwam voor Apk en alles goed geregeld. Top gedaan.
Eindelijk eens een gelijkwaardige leenauto. Zelfs na sluitingstijd kunnen bereiken via de tel
Ik zou de auto brengen, maar ik was verhinderd ik heb gemaild dat de auto opgehaald moest worden. Dit is keurig netjes opgelost.
Heb de auto zo'n drie jaar onder Prolease gereden. Nooit contact hoeven op te nemen en het onderhoud werd altijd keurig uitgevoerd. De auto heeft ook nooit problemen gehad verder.
Geen uitleg gegeven of er iets gerepareerd is of niet. Nette aflevering
Geen contact gehad omtrent tijd van ophalen dus zelf gebeld, 9:15 omdat een collega later was. verder geen contact gehad werd om 18:15 terug gebracht met opmerking dat de auto rechts achter wielspanning gecontroleerd moest worden. Geen vervangende auto omdat de garage een auto aanbied waarmee ik niet voor mijn werk kan rijden. Vol reclame in oude tayota carola waar versnellingsbak niet van werkt waar alles is versleten en in gerookt is. Vind dit geen reclame voor mijn bedrijf of PRO lease maatschappij Ik zeg Khan niet meer voor mij
Erg nette jongeman die de auto kwam halen
eerste keer bij deze firma, zeer goede communicatie, prettig contact. Auto zeer schoon en gewassen retour.
absoluut
Nette haal en breng service
Enorm verrast over de gewassen auto die zelfs ook nog was uitgezogen! Positief verrast.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder