Binnen de gestelde termijn de auto netjes teruggebracht. Vriendelijk te woord gestaan.
Zeer netjes geholpen en bereid om zich aan te passen
Auto was heel snel terug nadat deze opgehaald was....
De auto zag er bij afleveren keurig gewassen en schoongemaakt uit
de beurt is naar mijn weten goed uitgevoerd
Netjes op tijd, prima haal- en brengservice, snel de auto weer terug
Moest even wachten omdat ik iets te vroeg was, dame bij de receptie was zeer vriendelijk. Er werd direct koffie aangeboden.
Super service haal-breng Auto netjes en schoon afgeleverd
Ik heb gebruik gemaakt van deze service omdat ik 1 dag in de week (maandag) op kantoor aanwezig ben in Eindhoven. De rest van de week ben ik reizende meestal in het Noorden van het land. Ik heb derhalve echt alleen de maandag voor de haal- en brengservice beschikbaar. Bij melding gereed van de auto werd mij in eerste instantie niet gemeld dat ik een vervangende auto zou krijgen. Het bleek dat de voorbanden glad waren (waarvoor ik dezelfde week al een afspraak had gemaakt met een fitter in mijn woonplaats). Dit resulteerde erin dat ik dus mijn auto niet kreeg en de volgende dag in Eindhoven mijn eigen auto weer in ontvangst kon nemen. Overleg omtrent het niet vervangen van de banden omdat hiervoor door mij al een afspraak lokaal was gemaakt, was niet mogelijk. Deze service is mijns inziens prima indien de werkzaamheden op 1 werkdag gedaan kunnen worden en anders voor mijn agenda geen optie. Verder is op het aanreiken van een briefje na, geen uitleg gegeven over de werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Cees van Schuppen
Afspraak vergeten en auto wordt niet schoon afgeleverd. Zou mooie service zijn indien men hier wel de moeite voor neemt.
Top service. Auto gehaald en gebracht. Van buiten en binnen schongemaakt
Uitleg was niet nodig, de werkzaamheden zijn simpelweg naar tevredenheid uitgevoerd. De auto werd zo goed als nieuw weer afgeleverd.
Ik was er in veronderstelling dat de auto schoon achter gelaten zou worden.
Het is raar dat ik een peperdure VW lease en dat ie door beun uit Maasdijk wordt geserviced. Bij de volgende beurt werk ik weer in een andere plaats en komt er weer een volgende beun. De auto werd om kwart 0ver 8 gehaald en werd pas om kwart voor 5 weer terug gebracht. En dat alleen voor het verwisselen van een beetje olie. Wat mij betreft lease ik nooit meer...
Het bedrijf was goed telefonisch te bereiken.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder