Ik mocht in de auto van de zaak rijden, zodat ii niet al te lang hoefde wachten. Daarnaast hebben ze mijn auto ook door de wasstraat gehaald. Top service!!
Nette telefonische benadering. Ophaal en brengservice op maandag 16 december perfect geregeld. Ik ga ervan uit dat de servicebeurt werkzaamheden naar behoren zijn uitgevoerd.
haal- en brengservice en auto weer spik en span retour. Perfect!
was gewoon prima, geen opmerkingen. Keurig opgehaald en op tijd weer terug
Ik wil bij deze wel mijn ongenoegen melden over het vervangen van de winterbanden bij Doctors autobanden. Dit is 9 december gebeurd, terwijl de achterbanden 3 dagen later worden afgekeurd omdat je op de canvas keek. Ik ga er vanuit als de banden vervangen worden dat deze gecontroleerd worden voor ze op de auto gelegd worden. Wat zou er zijn gebeurd als ik hier mee verder had gereden??? Er vanuit gaande dat ik deze banden de eerste maand niet zelf zou hoeven te controleren. Erg slechte zaak.
Auto niet gewassen. Leenauto achtergelaten zonder sleutel. Hierdoor was ik alsnog niet flexibel
Garage heeft de auto niet afgehaald voor onderhoud
Helemaal oké. Ik was vergeten te melden dat de ruitenwisser vloeistof op was, maar is ook bijgevuld. En de rest zal ook wel goed gedaan zijn
flexibele en snelle service
Hans (monteur en haler/brenger) is een topper
auto snel en netjes retour
Fijne garage. Duidelijk in communicatie en komen afspraak na
werd keurig op de hoogte gehouden toen ze de auto iets later kwamen halen dan vooraf gepland. Mijn auto kwam super schoon weer terug!
Nette garage, goede afspraken een keurige vervangende auto en de auto netjes op tijd en gewassen klaar.
De gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Ik werd keurig gebeld om te vragen hoe laat ik op kantoor zou zijn (ivm het halen van de auto).
Geen idee wat er gebeurt is aan de auto, niet gewassen bij aflevering
Prima service, auto helemaal keurig terug gekregen, schoon van binnen en buiten!
Gemakkelijk de afspraak gemaakt, makkelijk te bereiken en vriendelijk.
Klantvriendelijkheid en service een 10. Boordcomputer valt af en toe uit. bij volgende afspraak update uitvoeren.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder