Mijn auto moet voor 1 onderhoudsbeurt drie keer naar de garage. Onder andere omdat er nieuwe banden onder moeten, maar dit mogen van Prolease geen nieuwe banden zijn maar gebruikte. Hier moet ik dus op wachten terwijl de banden afgevlakt zijn en een hard roffelend geluid maken tijdens het rijden. Geen positieve ervaring dus.
Heldere communicatie Mbt wanneer, hoe laat en wanneer terug de eerste keer. Door een up date kwam d es auto later. Latere tijd i s niet gecommuniceerd. Bij thuis komst stond de auto er. Geen uitleg over de werkzaamheden. Auto was ook niet gewassen.
Ik werd vooraf keurig gebeld en samen afspraak gemaakt. Auto werd op de geplande tijd gehaald en ook teruggebracht. Auto was super goed gewassen.
Prima service. Auto kwam weer helemaal schoon terug na de onderhoudsbeurt.
Snel, flexibel en goed uitgevoerd.
Prima onderhoud zonder verrassingen. Op tijd gehaald en gebracht. Auto Keurig gewassen achtergelaten. Heel goed.
Prettig en snel zijn de problemen verholpen en er werd ruim van tevoren contact opgenomen
Afspraak maken was eenvoudig. de auto is netjes opgehaald en teruggebracht volgens afspraak.
De onderhoudsbeurt is meer dan prima verlopen! Bij aflevering is er duidelijk beschreven wat er is uitgevoerd en ook de auto was zelfs nog grondig schoongemaakt. Enkele dagen ervoor nam de garage telefonisch contact op met de vraag of er specifieke problemen of bijzonderheden waren met de auto, ook prima service!
De auto is op tijd gehaald en terug gebracht en de aangevraagde werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.
Een dag voor het onderhoud werd ik gebeld door garage en men stelde vragen die ik online al had doorgegeven. Verder ben ik ook twee keer gebeld wanneer ik nou het onderhoud zou gaan inplannen terwijl ik dat al had gedaan.
Goed, alleen geen uitleg gekregen over wat er is gedaan met de beurt en wat niet.
Auto is opgehaald, ik had de griep maar de afspraak kon gewoon doorgaan
Achterplaatje op bumper (afdekking sleephaak) is niet vervangen, schijn ik voor bij Volvo dealer te moeten zijn. Heb echter geen zin (immers ze doen geen onderhoud meer) hun hiervoor te contacten en heb er geen tijd voor. + krijg op mijn dashboard nog steeds melding dan ik een servicebeurt moet regelen, dus ze hebben dit in systeem aangegeven?! Tot zover Vr gr Arnoud
Prettige intake bij de ProLease centrale. Goede en snelle service van de dealer
min punt; remmen piepen nog steeds
Prefect geregeld en fijne service.
Goede service, kreeg de auto helemaal schoongemaakt van binnen en gewassen van buiten weer terug zelfs. Super!
Tijden van inleveren en ophalen auto zijn niet van deze tijd. 08.30 pas open en rond 17.00 uur ophalen.
Darwinstraat 20
6718 XR Ede
‘Your ride is our drive.’ Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease. Wij bewijzen dagelijks dat het anders én beter kan. Lease prof Service Centers heeft haar processen en werkafspraken op een efficiënte wijze geautomatiseerd en laat dit op een eenduidige wijze door een landelijk dekkend netwerk van bedrijven uitvoeren. Deze werkwijze in combinatie met het denken vanuit ondernemerschap is voor u als zakelijke rijder